Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

juN1ouR321

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
8428s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
71
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 28 Gün
MmoLira
211
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Peria2 profesyonel hali ile geliyor! Metin2 tarihinin en büyük Lonca savaşlarına, en görkemli PvP Savaşlarına ev sahipliği yapmış Metin2 PvP tarihinin köklü serveri Peria2 yeniden en gelişmiş hali ile geliyor!
Peria2 'ın açılışı bir açılıştan daha öte eylemleri barındırmaktadır. Bir fitili ateşliyoruz ve bu ateş bütün piyasayı yakacak. Yanında heyecanı, sevinci, anıları kısacası bir insanın yaşayabileceği en görkemli duyguları getirecek. Bunun için Peria2 'ın açılışı bir açılıştan öte olacak.
2911.2018 Perşembe Saat 20:00 tarihinde sizlerle olacağız. Yeni oyun yapımız, sorunsuz sistemlerimiz ve 44 105 tipi modelimizle sizlerle yeniden aynı heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyoruz.
Genel Tanıtım
44 .seviye baslangiç, 105 .seviye bitis
3000 TL Ödüllü Lonca Turnuvası
1500 TL Ödüllü Ws Turnuvası
Tamamen Orta Ve Vslik Üzerine ayarlı
Otomatik Av Sistemi
Gelişmiş Ruh Taşı & Bk Okuma sistemi
2 CH Offical Mavi Ejderha Odası
Lycan Yok.
Onaylı Envanter ve Bonus Görüntüleme
Uzaktan Market Sistemi
Ticaret Camı Sistemi
Grup Arama Sistemi
Sorunsuz Won Sistemi
Çevrimdışı Pazar Sistemi
Yeni Duygular: Sınav, Mekik,Egzersiz
Ve bir çok özellikleriyle 29 Perşembe Günü Saat 20:00 Tarihin'de sizlerleyiz.

Başarılar.

Konu uygun bölüme taşındı.

Bu bölümde TM üye olmadan tanıtım yapamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri