noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Previousworld2 Unpack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxZeMaHSeRxX-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
ya keşke direk unpack dediğin zzaman bizim aklımıza client gelir bundan sonraki konularda öyle bir kural vs birşey gelse mükemel olur cunku şahsen bu açtıgınız akonular bana yaramıyaor yani kusura bakmayın kötülemek değil amaçım bilakis yorum belirtmek

Amacını Direk Söyleyim Sana BU konuların ( Bakın bizde bunlar var evet isteyin benden egomu tatmin edin vs)
Bu konular kesinlikle Bu bolume uymayan şeyler ortada bir paylaşım yok zaten al bunu resim bölümünde paylaş
@admin @lanetadam

Saçma sapan konuları copy paste yerine adam açtığı clientleri yazıp atıyor buraya. Ve bunu yapan insanlar işlerinde gayet iyiler. Ego konusuna gelirsek her yazılımcıda ego olmadan ilerliyemez ego onu besler. Ne yazık ki forumun alayı boş ego. Işini iyi yapan insanlara saygı duyun. Kimse sizin zevkinize göre birşey paylaşma zorunluluğu yok. konu için teşekkürler bu arada.

Konuyu okumadan bana gelenler için güzel bi ekran resmi olur diye düşündüğüm ufak bi fotoğraf paylaşıyorum ve kimsede unutmasınki kimseye bişey vermek gibi bi zorunluluğum yok ve öküz gibi harflerle ÖRNEK yazıyo halka açık sebil saldırın yazısı yazmıyo

4jRQdQ.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri