noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Previousworld2 Unpack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxZeMaHSeRxX-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birşey sorucamda yanlış anlama hacı

siz bunları paylaşıyorsnuzda sadece 2 tane py dosyası ne işe yarıyor ?

Bu konulara bi client paylaşım gözüyle bakarsan haklısın hacım ise yaramaz lar ama bizim konuları açma sebebimiz bi client paylaşım amacı taşımıyor bu konuları sadece pvp preview tanıtımını gibi değerlendircen
ya keşke direk unpack dediğin zzaman bizim aklımıza client gelir bundan sonraki konularda öyle bir kural vs birşey gelse mükemel olur cunku şahsen bu açtıgınız akonular bana yaramıyaor yani kusura bakmayın kötülemek değil amaçım bilakis yorum belirtmek

ya keşke direk unpack dediğin zzaman bizim aklımıza client gelir bundan sonraki konularda öyle bir kural vs birşey gelse mükemel olur cunku şahsen bu açtıgınız akonular bana yaramıyaor yani kusura bakmayın kötülemek değil amaçım bilakis yorum belirtmek

Bizim için yarayıp yaramaması olayı gibi bi kriter gerekli olmuyo sadece tanıtım gibi düşüncen aa böle pvp mi varmış dur bi araştirim nası bişemiş gibisinden emek verdiğimiz bişeyi sonuçta paylaşmak salaklık olur :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri