Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2 GÜN ÖNCE ACİLDI KAYIT VE INDIRME AKTIF 1-105 EDITSIZ EMEK SERVER

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

68muzaffer

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
24
Online süresi
50074s
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
69
TM Yaşı
7 Yıl 5 Ay 5 Gün
MmoLira
142
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

MordredM2 Sizlerle...

www.mordredm2.com

Sezon kandırması olmayan uzun soluklu bir oyuna hazır mısınız ?
*SİBERDİZAYN OYUN HİZMETLERİ güvencesiyle...

Türkiye'de kurumsal olarak pvp oynatan tek kurumsal firmayız. Yaptığınız her alışverişin otomatik olarak e-faturası hazırlanır ve size iletilir. Firmamızın görüş açısı oyuncularımıza kaliteli ve uzun soluklu bir oyun sunmak.

Örneğin ; 1 yıl önce girdiğiniz hesaba 1 yıl sonrada girebileceğiniz bir oyun. Verdiğiniz emeklerin hiç olmadığı sezon kandırması olmayan kaliteli bir yönetim ekibiyle güzel ortamların oluşacağı bir oyun düşünün.

Çok yakında tanıtım konumuz gelecektir. Şimdilik aşağıda bulunan özelliklerden kısa bilgi alabilirsiniz.

▪1.Seviye başlangıç - 105.Seviye bitiş
▪Skiller NPC'den Master yapılır.
▪Eşyalar yanmaz taşlar kırılmaz.
▪Hızlı ekipman sistemi
▪Hızlı kanal değiştirme sistemi
▪Catacomb
▪Ejderha Odası

AÇILIS TARİHİ 16.11.2018
-İLK 105 OLANA KRAL OYUNCU TAGI VERİLECEKTİR.

Lütfen spam şeklinde konu açmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri