Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba iyi forumlar şahsen kendimin çok yaşadığı bir sorunun çözümünü size anlatmak istiyorum. Biliyorsunuz turkmmo eskiden kalan çoğu link sayfa bulunamadı hatası veriyor. Bu yüzden üyeler konuyu bulmakta zorlanıyor. Eğer sizin de böyle bir sorununuz varsa anlattığım gibi yaparsanız sorun kalmayacaktır.
Ben çok yaşadığım için sizlerle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olmuşumdur. Konu yanlış yere açtıysam doğru alana taşınırsa sevinirim. İyi forumlar.
1-) Aldığınız hata böyle ise yapımı aslında çok basit.
2-) Ok ile gösterdiğim yerleri düzenliyoruz.
# www yerine forum yazıyoruz.
# Metin2-pvp-soru-cevap yerine ise konu yazıyoruz.
3-) Yukarıda anlatımını yaptım. Arasındaki farka bakarakta düzenleyebilirsiniz.
4-) Ve düzenleme yaptıktan sonra gördüğünüz gibi açılmayan konu sorunsuz bir şekilde açıldı.
Ben çok yaşadığım için sizlerle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olmuşumdur. Konu yanlış yere açtıysam doğru alana taşınırsa sevinirim. İyi forumlar.
1-) Aldığınız hata böyle ise yapımı aslında çok basit.
2-) Ok ile gösterdiğim yerleri düzenliyoruz.
# www yerine forum yazıyoruz.
# Metin2-pvp-soru-cevap yerine ise konu yazıyoruz.
3-) Yukarıda anlatımını yaptım. Arasındaki farka bakarakta düzenleyebilirsiniz.
4-) Ve düzenleme yaptıktan sonra gördüğünüz gibi açılmayan konu sorunsuz bir şekilde açıldı.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu daha detaylı ve içerikler farklı olduğu için açık kalabilir teşekkürler
Rica ederim ilgin için teşekkür ederim
Otomatik yönlendirme gibi bir şey olsa daha iyi olacaktır, bu şekilde düzenlenmesi gereken link çok
.
.Otomatik yönlendirme gibi bir şey olsa daha iyi olacaktır, bu şekilde düzenlenmesi gereken link çok.
Bunlar ile ilgili çalışmalarimiz olacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)