Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konu için teşekkürler. Metin2 server kurulumu için mysql ve diğer gerekli bileşenlerin kurulumunu da anlatabilir misiniz ? Yani sadece mysql ve libleri kurunca çalışıyorsa onları yaparım da başka ne gibi gerekli şeyler var onlar hakkında bir bilgim yok. FreeBSD-12.0 kullanmak istiyorum. 

Teşekküler panpaResmi sitesinde sadece 10.1 sürümü ve üzerindeki sürümler yer almaktadır. Alt sürümlere destek verilmemektedir.
Eğer Freebsd sürümlerine çok hakim değilseniz kararsız(beta) sürümlerden kaçınmaya çalışın. Beta sürümler düzenli olarak güncellemeler almaktadır. Bu nedenle ummadığınız hatalar ile karşılaşabilirsiniz.
12.0 RELEASE
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
11.2 RELEASE
11.1 RELEASE
11.0 RELEASE
10.4 RELEASE
10.3 RELEASE
10.2 RELEASE
10.1 RELEASE
Ben kararsız sürüm istiyorum:
13.0 CURRENT
Network ayarlarını yapmak için
bsdconfig yazmanız gerekir.
Sunucuları kurduktan sonra putty ile bağlanmak için sshd ve root login aktif etmeniz gerekir. Bu kodları yazarak sshd ve rootlogin aktif edebilirsiniz.
echo 'sshd_enable"="YES"' >> /etc/rc.conf
echo 'PermitRootLogin"="YES"' >> /etc/ssh/sshd_config
Evet çalışır.Konu için teşekkürler. Metin2 server kurulumu için mysql ve diğer gerekli bileşenlerin kurulumunu da anlatabilir misiniz ? Yani sadece mysql ve libleri kurunca çalışıyorsa onları yaparım da başka ne gibi gerekli şeyler var onlar hakkında bir bilgim yok. FreeBSD-12.0 kullanmak istiyorum.![]()
https://forum.turkmmo.com/konu/3667820-1-dakikada-mysql-kuruyoruz/bu konuyu izleyebilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)