- Katılım
- 2 Ağu 2010
- Konular
- 5,330
- Mesajlar
- 24,645
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün yeni gelen kalıcı özelliklerden Geliştirme Yıkımdan bahsedeceğim.Resimde de gördüğünüz gibi Geliştir sekmesinden yeni gelen özelliğe ulaşabilirsiniz.Yıkım yapabilmeniz için öncelikle Geliştirme Hapı’na sahip olmanız Gerekmektedir. Geliştirme Hapı;
Genellikle yükleme/harcama etkinliklerinden elde edilen diğer etkinliklerden ise nadiren elde edilen Yıkım yapabilmenizi sağlayan eşyadır.
Kısaca örnek verecek olursak ekipmanınızın Arınma Seviyesi’nin 8 olduğunu düşünelim özellikleriniz yukarıda olduğu gibi +315 olacaktır.Geliştirme Hapımızı bastığımızda ise bu değerlere %1 oranında bir ekleme yaparak İlk Saldırınıza yaklaşık olarak +3 değer ekleyecektir ve bu değer parantez içindeki Geliştirme değerine eklenir.
Bazı dikkat edilmesi gereken şeyler:
1) Geliştirme Hapı sadece 1 ekipmana kullanılabilir ve o ekipmanın tüm özelliklerini etkiler.
2) 1 Ekipmana max. 20 tane Geliştirme Hapı basılabilir yani; alabileceğiniz max %20 ek özelliktir.
3) Ekipmanlara basılan Geliştirme Hapı birbiri üzerine birikmez(stacklenmez). Bunun sebebi; Yıkım’dan eklenen özellik,temel değer olan Arındırma değeri üzerinden hesaplanır.Arındırma değeri de seviye temelli olup sürekli değişken bir değer olmadığı için alacağınız ek özellik Arındırma leveliyle orantılı olup birikmez.
4) Geliştirme Hapı Yıkım yaparken iptal ya da başarısız olmaz. Geliştirme Hapına sahip olduğunuz sürece mutlaka ekipmanın Yıkım seviyesi artacaktır.
Yazılar:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.




