Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Red Dazyshield baypass kasım 2018

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mucahiteh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamün Aleyküm arkadaşlar bugün metin2Red dazyshield kullanmaya başlamış lalaker1 kullanıyordum bunu nasıl baypass edebilirim yardımcı olurmusunuz lütfen.

Virüs programını komple kapa öyle giriş yapmayı dene. Maalesef dazyshield kullanan server oyuncuları bu tarz hatalarla sık sık karşılaşıyor bende çok yaşıyorum virüs programını komple kapatıp denersen çözülür.

Virüs programını komple kapa öyle giriş yapmayı dene. Maalesef dazyshield kullanan server oyuncuları bu tarz hatalarla sık sık karşılaşıyor bende çok yaşıyorum virüs programını komple kapatıp denersen çözülür.
hmm... eset yüklü bide microsoftun kendi programı var ikisinide mi kapatayım
ve hileyi aynı şekildemi açayım bide senin kullandığın hilede lalaker1 mi ?

hmm... eset yüklü bide microsoftun kendi programı var ikisinide mi kapatayım
ve hileyi aynı şekildemi açayım bide senin kullandığın hilede lalaker1 mi ?

Evet komple bütün virüs korumalarını kapatman gerek. Ek olarak hile yazısını görmedim adı üstünde hile koruması bu yüzden hata veriyordur :) Normalde bu tarz hatalar oluyor evet ama belki seninki bu yüzdende kaynaklı olabilir

Evet komple bütün virüs korumalarını kapatman gerek. Ek olarak hile yazısını görmedim adı üstünde hile koruması bu yüzden hata veriyordur :) Normalde bu tarz hatalar oluyor evet ama belki seninki bu yüzdende kaynaklı olabilir
ne hatası ben hata veriyor demedim ki hile engelli oyun baypass istedim ? sen oyunun kendi kendine hata verdiğinimi sandın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri