emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

WMCP Panel Duyuru Sayfası Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bthn99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar güncel wmcp temasını kullanıyorum siteme duyuru eklediğimde duyuru ekleniyor fakat tıkladığımda bembeyaz bir sayfayla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim ?
www.m2mood.com sitem

Sanırım firma ile çalışıyorsun wmcp kurulurken hata olmuş olabilir. Firman ile görüşmeyi dene normalde wmcp bu tarz sorun yok şahsen ben hiç yaşamadım. O yüzden net birşey diyemem en iyisi çalıştığın firma ile görüş

StarX17 wmcp güncel sürümünde birçok hata mevcut bu kurulumu defalarca kez yaptım bu sorun panelin genel sorunu sorunun çözümü var uzun bi çözüm WMCP_sayfalar klasörüydü yanlış hatırlamıyorsam oradaki duyurular html inde eksik kodlar mevcut ayrıca ordaki php kodların tema klasöründeki kendi temanızın içerisinde sayfalar kısmındaki duyurular.php içerisine aktarılması gerekiyordu

Ben yapmıştım lakin dosyalarımı bulamadım

ayrıca sadece bu sorun yok Nesne markette alınan itemler market deposunda üst üste biniyor ayrıca şifremi unuttum veya kayıt sırasında smtp mail gönderilmiyor gibi gibi sorunlar..

konuyu webmeric ile görüşün firma ile değil :)

StarX17 wmcp güncel sürümünde birçok hata mevcut bu kurulumu defalarca kez yaptım bu sorun panelin genel sorunu sorunun çözümü var uzun bi çözüm WMCP_sayfalar klasörüydü yanlış hatırlamıyorsam oradaki duyurular html inde eksik kodlar mevcut ayrıca ordaki php kodların tema klasöründeki kendi temanızın içerisinde sayfalar kısmındaki duyurular.php içerisine aktarılması gerekiyordu

Ben yapmıştım lakin dosyalarımı bulamadım

ayrıca sadece bu sorun yok Nesne markette alınan itemler market deposunda üst üste biniyor ayrıca şifremi unuttum veya kayıt sırasında smtp mail gönderilmiyor gibi gibi sorunlar..

konuyu webmeric ile görüşün firma ile değil :)

Şöyle bir durum var eğer bunu firma kuruyorsa bunun sorumlusu firmadır. Ben serverlerimde çok kez kullandım wmcp ve bu tarz hatalara denk gelmedim ve yaşamadım. Duyuru ile ilgili bir sıkıntı olsa zaten bunu bir çok kez bildirirlerdi hiçbir firma wmcp kullanmazdı. Sanmıyorum wmcp ile ilgili bir hata olduğunu kurulumda bir hata olmuş olabilir veya güncel wmcp kullanabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri