melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

(C++ , Python) Bot Kontrol Sistemi | bykatil199 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistem sorunsuz eklendi fakat şifre yerine hiç bir şey yazmayınca chatte bu pingleniyor.
Kod:
Soruyu zamanında cevaplamadığın için oyundan atılıyorsun.

Şifre kısmını boş geçemezsin.
Sürekli bu iki şey yazıyor ve oyundan atmıyor. Böylelikle bot engel sisteminin bir anlamı kalmıyor.
Adsız.png

Sistem sorunsuz eklendi fakat şifre yerine hiç bir şey yazmayınca chatte bu pingleniyor.
Kod:
Soruyu zamanında cevaplamadığın için oyundan atılıyorsun.

Şifre kısmını boş geçemezsin.
Sürekli bu iki şey yazıyor ve oyundan atmıyor. Böylelikle bot engel sisteminin bir anlamı kalmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16867

"ch->GetDesc()->DelayedDisconnect(7);" fonksiyonda bulunuyor 7 saniye sonra atar.. Sistemi kullanmıyorum tam bakmadım kodlara.

"ch->GetDesc()->DelayedDisconnect(7);" fonksiyonda bulunuyor 7 saniye sonra atar.. Sistemi kullanmıyorum tam bakmadım kodlara.
Başka bir filestan python kodlarını sökmüştüm orda fazla eklenmiş bir kod vardı. Onu kaldırınca düzeldi. Artık atıyor bu arada sistem sorunsuz arkadaşlar.
Adsız.png

Do you know why this error appeared?

Kod:
0320 04:35:33722 :: ui:3870: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0320 04:35:33722 :: Unknown Server Command captcha 5 9 9 4 1 | captcha

syserr client

@LethalStrikeR

Can you help

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri