Önce dene sonra konuş kardeşim.Hayır yaptıgı fix gayette güzel senın yaptıgın fix zırha silaha toplu basarken 1 tane taş geciriyor onun yaptıgı fix ise üst üste geçen taşlara + basarken toplu taş basmayı engelliyor 2 side önemli fix ama kalkıpta yaptıgın fix sacma demen yanlış
boş yapma la adamın verdigi fix gayet güzel cok bilmis seniÖnce dene sonra konuş kardeşim.
Ya öğrenin de gelin allah için hadi kardeşim işine bak.boş yapma la adamın verdigi fix gayet güzel cok bilmis seni
Hayır yaptıgı fix gayette güzel senın yaptıgın fix zırha silaha toplu basarken 1 tane taş geciriyor onun yaptıgı fix ise üst üste geçen taşlara + basarken toplu taş basmayı engelliyor 2 side önemli fix ama kalkıpta yaptıgın fix sacma demen yanlış
Sen söyleyince kod bloklarına baktım. Adam konuyu anlamamış daha direk yorum atmış. "Turkmmo" kullanıcılarının kafa yapısını çözebilmeki için yıllarımı verdim hala anlayamadım

yani haklımıyım deılmıyım sizce?Sen söyleyince kod bloklarına baktım. Adam konuyu anlamamış daha direk yorum atmış. "Turkmmo" kullanıcılarının kafa yapısını çözebilmeki için yıllarımı verdim hala anlayamadım![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)