farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Freebsd Bilen şöyle gelsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M2Focus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba

Portsnap ve Mysql kurdum ardından server filesı kurdum

Herşey aktif ama oyuna bağlanmıyor sorunun portlardan kaynaklandığını düşünüyorum

Freebsd #sokstat -4 komutu verdiğimde sadece aşağıdaki portların açık olduğunu görüyorum

oVGE2k.jpg

Diğer Portları nasıl açabilirim örneğin 8080 11000 13000 gibi
Satın aldığım yerden Firewall ayarlarını yaptım control panelde açık şuan

Bilginizi desteğinizi bekliyorum İyi forumlar..

Çözüm
İlginiz için teşekkürler..

Virtual Box veya VMWare kullanmıyorum Şuan aktif bir sunucuda Freebsd kurulu

Kendimde giremiyorum başkasıda giremiyor Yani anlıycağınız Serverin kurulu olduğu makinenin portları kapalı

Kontrol Panelinden aktif fakat Freebsd ile sorgulama yaptığımda kapalı gözükmekte

Freebsd de aktif edilmesi için komut gerekli sanırsam komutları bulamadım.

Hayır öyle bir gereklilik yok team viewer bilgisi paylaşın özel mesaj yolu ile yardımcı olayım.
atakanbakir ilgin için teşekkür ederim

Freebsd 10.4 Mysql 5.6 kurulu

Kurulu Files ile Mysql Bağlanıyor yani item_proto tablosuna kadar girebiliyorum sorunsuz çalışıyor

Root.eix epk ayarlandı herhangi bir sorun yok.

Freebsd kapalı portu aktif hale getirmem gerekli diye düşünüyorum

Çünkü Ch1 13000 port ile çalışıyor ve Online sitelerde port test yaptığımda İp adresime göre kapalı olduğunu belirtiyor

Aynı testi 3306 mysql de yaptığımda aktif olduğu belirtiliyor

Siz başkalarının girmesini istiyorsanız o portların açık olması gerekir, eğer siz giriyorsanız zaten freebsdiye verdiğiniz köprü bağdaştırıcısı ile otomatik olarak o tanımladığınız olana açar ve local giriş sağlanır yani portlarla ilgili bir sıkıntı olamaz files bir syserr vermiyor mu ? kontrol sağladınız mı ch açıldı desede açılırken hata veriyor olabilir. Bu problem muhtemelen FreeBSD ile alakalı değil. Navicat bağlanıyorsanız.

Kendimde giremiyorum başkasıda giremiyor Yani anlıycağınız Serverin kurulu olduğu makinenin portları kapalı

Kontrol Panelinden aktif fakat Freebsd ile sorgulama yaptığımda kapalı gözükmekte

Hayır öyle bir gereklilik yok team viewer bilgisi paylaşın özel mesaj yolu ile yardımcı olayım.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri