Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Beach Life: Spring Break - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 234

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kendimi bildim bileli tycoon tarzı oyunları nedense beceremem. Fakat kendim oynayamadığımdan mıdır bilinmez oynayan arkadaşlarımı izlemekten büyük haz duyarım. Şimdiye kadar çıkmış bu tarz oyunlardan sadece birkaçını düzgün şekilde oynayabildim. Tycoon tarzı oyunların tadını almıştım ama her oyunu hala beceremiyordum. Beach Life isimli oyunu duyunca aklıma direk tycoon türü geldi. İlk defa bu tarz bir oyun gördüm doğrusu. Amacınız size verilen alanda olabildiğince kaliteli bir tatil mekanı kurup parayı kırmak. Oynanışı, grafikleri ve konusundan olsa gerek rahatlıkla oynadığım ve inanılmaz zevk aldığım belki de ilk tycoon oyunu.
Buradan buyurun lütfen...
Açılış ekranındaki çıtırların şokunu üzerinizden attıktan sonra karşınızdaki 2 seçeneği fark edeceksiniz. Sandbox seçeneği ile istediğiniz yerde kendi kafanıza göre oynayabilirsiniz. Size boş bir mekan veriliyor ve gerisi komple size ait. Start seçeneğinde ise seçtiğiniz yerlerde verilen görevleri yapmanız gerekiyor. Genelde çoğu bina kurulmuş olarak geliyor karşınıza. Start bölümünde ilerleyip yeni yerler açtığınızda otomatikman yerler sandbox seçeneğine dahil oluyor. Görevler ise basitten zora doğru ilerliyor. İlk başlarda belli bir para yada 3-4 tane bina kurmanız gerekirken ilerlerde çok daha zor görevler ile karşılaşıyorsunuz. Oyunda tam 12 Bölüm adet bölüm var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri