Er0in412 24 Eki 2018 #11 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Bu ana dosya Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Mysql : Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Er0in412 24 Eki 2018 #12 Mysql temizledim : Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. İçindeki dll dosyasının amacını anlamadım gerçekten bunu bilerek yapmış olmanıda beklemiyorum. Mysql'inde virüs totali. Konuya eklersin. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. saylgan38 24 Eki 2018 #13 Teşekkürler Darkpiedra 24 Eki 2018 #14 Teşekkürler. ReisiCengiz 24 Eki 2018 #15 virüs varsa bosa atmıyım arşive Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki First Önceki 3 of 6 Sayfaya git Göster Sonraki Last Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link Metin2 Development Metin2 Server Files Geri Üst
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Bu ana dosya Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. Mysql : Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Er0in412 24 Eki 2018 #12 Mysql temizledim : Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. İçindeki dll dosyasının amacını anlamadım gerçekten bunu bilerek yapmış olmanıda beklemiyorum. Mysql'inde virüs totali. Konuya eklersin. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. saylgan38 24 Eki 2018 #13 Teşekkürler Darkpiedra 24 Eki 2018 #14 Teşekkürler. ReisiCengiz 24 Eki 2018 #15 virüs varsa bosa atmıyım arşive Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki First Önceki 3 of 6 Sayfaya git Göster Sonraki Last Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link Metin2 Development Metin2 Server Files
Mysql temizledim : Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. İçindeki dll dosyasının amacını anlamadım gerçekten bunu bilerek yapmış olmanıda beklemiyorum. Mysql'inde virüs totali. Konuya eklersin. Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
saylgan38 24 Eki 2018 #13 Teşekkürler Darkpiedra 24 Eki 2018 #14 Teşekkürler. ReisiCengiz 24 Eki 2018 #15 virüs varsa bosa atmıyım arşive Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki First Önceki 3 of 6 Sayfaya git Göster Sonraki Last Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link Metin2 Development Metin2 Server Files
Darkpiedra 24 Eki 2018 #14 Teşekkürler. ReisiCengiz 24 Eki 2018 #15 virüs varsa bosa atmıyım arşive Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki First Önceki 3 of 6 Sayfaya git Göster Sonraki Last Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
ReisiCengiz 24 Eki 2018 #15 virüs varsa bosa atmıyım arşive Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki First Önceki 3 of 6 Sayfaya git Göster Sonraki Last Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...