PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadia2 Files Giriş Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Intelligents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 525

Intelligents

Level 2
Üye
Konular
18
Çözüm
5
Online süresi
3h 18m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
210
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, soracağım soruya belki bir çoğunuz güleceksiniz fakat bu işte daha yeniyim. Videolar izleyerek sağdan soldan tanıdıklardan bilgi alarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. VirtualBox üzerinden sunucumu açtım. Forumda Best Production arkadaşımızın paylaştığı Arkadia2 dosyalarını indirdim. GameSource dosyasını build ettim, chleri aktif hale getirdim. Sorunsuz bir şekilde buraya kadar yapabildim, fakat girişte bir sorun yaşadım. Arkadia2.exe 'si tıkladığımda hiç bir yanıt vermiyor. Dosyaları kontrol amaçlı pack dosyasının içine baktım ve boştu. İndirdiğim rar dosyasının içinde OtoPatchSource adlı bir klasör var, anladığım kadarıyla oto patch kurmam gerekiyor. İnternet üzerinden araştırdım fakat bir sonuç elde edemedim. Çözümü bilen kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Hevesle başladığım bir şey kursağımda kaldı diyebiliriz:)

Farklı Bir Kilitleme Olabilir Eksik Pack Olabilir Yanılıyor da Olabilirim.

Farklı Bir Kilitleme Olabilir Eksik Pack Olabilir Yanılıyor da Olabilirim.
anladım özelden iletişime geçsek bi yardımcı olsan çok iyi olur ya dün geceden beri bunu araştırıyorum

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri