HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.
Sistem windows üzerinde çalışmaktadır. Exe uzantılı qc dosyası mevcuttur. Neden windows üzerinde buna gerek duymuşlar diye sorarsanız doğru çalışıp çalışmadığını denemek ve eğer filesten bir quest silmek istediğinde o quest nerelerde dosya oluşturmuş görebilmek için olabilir
tam bende bilmiyorum.
Çalışması için klasörün içine quest dosyanızı atıp attığınız dosyayı qc.exe üzerine sürüklemeniz yeterli. Sonrasında zaten object klasörüne dosyalar oluşuyor.
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.
Sistem windows üzerinde çalışmaktadır. Exe uzantılı qc dosyası mevcuttur. Neden windows üzerinde buna gerek duymuşlar diye sorarsanız doğru çalışıp çalışmadığını denemek ve eğer filesten bir quest silmek istediğinde o quest nerelerde dosya oluşturmuş görebilmek için olabilir
tam bende bilmiyorum. Çalışması için klasörün içine quest dosyanızı atıp attığınız dosyayı qc.exe üzerine sürüklemeniz yeterli. Sonrasında zaten object klasörüne dosyalar oluşuyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)