HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne Konuda Reklam Amaclı Olarak hıssettini Ögrene Bilirmiyim Acaba Hem Acıklamasını Yapmıs Olurum Bu SayedeReklam amaçlı bir paylaşım gibi sezdim ama herneyse.
Arşivin adı sitenizin adı bunla alakalı hissetmiş olabilirimNe Konuda Reklam Amaclı Olarak hıssettini Ögrene Bilirmiyim Acaba Hem Acıklamasını Yapmıs Olurum Bu Sayede

Onu Söle Acıklım Size Benim Sitem İndirdigim Klasordu Zamanla Doldu Tastı Ve Öle Kaldı Ama Sunuda Sölemeden Olmaz Nerden Ne İndirirseniz %70-%80 De Herkezde Buna Benzer Reklamları GörebilirsinizArşivin adı sitenizin adı bunla alakalı hissetmiş olabilirim![]()
Konu için teşekkür ederim yararlı bir paylaşım
ek olarak görsel ekleyebilir misin ? İndirip eklemek istedim ancak pek detaylı görsel bulamadım uygunda siten varsa en azından 2-3 tane örnek ekleyebilirsin.
ek olarak görsel ekleyebilir misin ? İndirip eklemek istedim ancak pek detaylı görsel bulamadım uygunda siten varsa en azından 2-3 tane örnek ekleyebilirsin.Örnek Olarak 2 Aded Resim Ekledim TesekkurlerKonu için teşekkür ederim yararlı bir paylaşımek olarak görsel ekleyebilir misin ? İndirip eklemek istedim ancak pek detaylı görsel bulamadım uygunda siten varsa en azından 2-3 tane örnek ekleyebilirsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...