Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
AD:Ahmet
SOYAD: Düz
YAŞADIĞI ŞEHİR:Ankara
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:4-5 kez yaptım kendi serverimi de açmıştım bazı sorunlar yüzünden kapattım sitesi duruyor
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU? Çok fazla inanıyorum eğer az inanırsam vazifemi iyi yapamam ve userler oyunumuzdan memnun kalmaz
MSN : nebukadnazer_tr1@hotmail.com
SOYAD: Düz
YAŞADIĞI ŞEHİR:Ankara
KAÇ KERE GMLİK YAPTI:4-5 kez yaptım kendi serverimi de açmıştım bazı sorunlar yüzünden kapattım sitesi duruyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU? Çok fazla inanıyorum eğer az inanırsam vazifemi iyi yapamam ve userler oyunumuzdan memnun kalmaz
MSN : nebukadnazer_tr1@hotmail.com
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Mrb. Kardeş
ADIM:Burak
Soyadım:KARACA
Yaş:13(ama 7 serverde GMlik yaptım 2 yıllık vps serverimi kurdum bütün kodları ezbere biliyorum)
Bu işi yapıcagımı biliyorum
ADIM:Burak
Soyadım:KARACA
Yaş:13(ama 7 serverde GMlik yaptım 2 yıllık vps serverimi kurdum bütün kodları ezbere biliyorum)
Bu işi yapıcagımı biliyorum
AD :Zafer
SOYAD :AYYILDIZ
YAŞADIĞI ŞEHİR:İstanbul
KAÇ KERE GMLİK YAPTI :6
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?
Evet İnanıyorum Zaten Bn En Hızlı Kod Yzma Rekortmeniyim P skilleri 4,5 sn de Acıyorum...
msn: bjk_1590@hotmail.com
SOYAD :AYYILDIZ
YAŞADIĞI ŞEHİR:İstanbul
KAÇ KERE GMLİK YAPTI :6
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU ?
Evet İnanıyorum Zaten Bn En Hızlı Kod Yzma Rekortmeniyim P skilleri 4,5 sn de Acıyorum...
msn: bjk_1590@hotmail.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)