Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
AD : dogukan
SOYAD : çakar
YAŞADIĞI ŞEHİR : izmir /karsıyaka
KAÇ KERE GMLİK YAPTI : 24 kere kasmalı hamachilerde
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU : kendime güvenim oldugu sürece evet
msnim
destek_sen_ben@hotmail.com :ka19:

SOYAD : çakar
YAŞADIĞI ŞEHİR : izmir /karsıyaka
KAÇ KERE GMLİK YAPTI : 24 kere kasmalı hamachilerde
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU : kendime güvenim oldugu sürece evet
msnim
destek_sen_ben@hotmail.com :ka19:

AD Can
SOYAD Pamay
YAŞADIĞI ŞEHİR Zonguldak
YAŞ 24
KAÇ KERE GMLİK YAPTI Yaklasik 200 Sayi Değil Deneyim Önemli.İlk Pvp kuranlardan birisiyim.
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU : İnaniyorum Her Türlü Bilgim Mevcut.
Beni Seçerseniz sadece Gm değil her türlü konuda güvenerek yardım alacağiniz, uğraşmak istemediğiniz şeylerde yerinize uğraşıcak bir eleman almış olacaksınır.Saygılarımla;
Beta_Flow@hotmail.com
Gm Yapmak İstemiyor İseniz Bile Eklemenizi Rica Ediyorum.Player Getirmek İstiyorum.
SOYAD Pamay
YAŞADIĞI ŞEHİR Zonguldak
YAŞ 24
KAÇ KERE GMLİK YAPTI Yaklasik 200 Sayi Değil Deneyim Önemli.İlk Pvp kuranlardan birisiyim.
BU İŞİ YAPABİLECEĞİNE İNANIYORMU : İnaniyorum Her Türlü Bilgim Mevcut.
Beni Seçerseniz sadece Gm değil her türlü konuda güvenerek yardım alacağiniz, uğraşmak istemediğiniz şeylerde yerinize uğraşıcak bir eleman almış olacaksınır.Saygılarımla;
Beta_Flow@hotmail.com
Gm Yapmak İstemiyor İseniz Bile Eklemenizi Rica Ediyorum.Player Getirmek İstiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)