- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 178
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice senelere inşallah.
- Konular
- 703
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 26m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 1,299
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 1,525
- DevLira
- 0
Teşekkürler abi@RoyaLDesigN; adlı yöneticimizin doğum günü kutlu olsun.
İyi dileklerinizi konu altından yazabilirsiniz.![]()

Sağolasın Dostum Seviyorum SeniDoğum Günün Mübarek Olsun.
En Kötü Günün Böyle Olsun İnşallah.
Kalan Ömrün Geçen Ömründen Daha Hayırlı Olsun.

Teşekkürler bende seni seviyorum canım kardeşim senin yerin ayrıDoğum günün kutlu olsun Mehmetim, nice birlikte senelere. Seviliyorsun![]()

Sağolasın canım kardeşim senin yerinde ayrıForumumuzun değerli yöneticisi aynı zaman benim değerli kardeşim abim mehmet doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara![]()
Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun geçmiş olsun sanada allah iyilik versinDoğum günün kutlu olsun reis umarım ömrün boyunca hastalanmazsın benim gibiçok hastayım çokk
![]()

TeşekkürlerNice Yıllara![]()
hep beraber inşallahTeşekkürler sağolasın kardeşimDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere

Teşekkürlerdoğum günün kutlu olsun

Hep beraber batman bey seviyorum siziNice yıllara kardeşim.![]()

Teşekkürler kardeşimNice Senelere.

Teşekkürler kardeşim inşallahDoğum günün kutlu olsun kardeşim nice senelere inşallah.

@lanetadam erdem abi konu için çok teşekkürler ellerine sağlık senin yerinde çok ayrı canım abim istiyorsan konuyu kapatabilirsin
yorum yazan herkese kalpten teşekkür ederim hep birlikte nice turkmmo'lu yıllara

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...