mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Map Yaparken Son Adımda Ne Yapacağız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EfsanEnm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 174

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar map yapım işine merak saldım ancak bununla ilgili doğru düzgün anlatım yok. Neyse mapı ayarladım kaydettim servere eklemeye uygun hale nasıl getirecem?

Mesela shadowmap.raw, shadowmap.dds, minimap.dds bu dosyaları ve minimapı oluşturamıyorum. Bunlar oluşmadığından sanırım mapı da oyuna ekleyince map çalışmıyor. Bunları nasıl oluşturacam yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
[QUOTE = "EfsanEnm, post: 20344742, üye: 2154771"] Arkadaş harita yapım işine merak saldım ettirmemekle ilgili doğru anlatım yok. Neyse mapı düzenlemekdım kaydettim servere eke uygun hale nasıl getirecem?

Mesela shadowmap.raw, shadowmap.dds, minimap.dds bu dosyalar ve minimapı oluşturmadım. Bunlar oluşmadığından sanırım mapı da oyuna ek harita harita çalışmıyor. Bunları nasıl belirtcam yardımcı yetiştir var mı? [/ QUOTE]

ÖM'Den yazarsan yardımcı olurum :)
[QUOTE = "EfsanEnm, post: 20344742, üye: 2154771"] Arkadaş harita yapım işine merak saldım ettirmemekle ilgili doğru anlatım yok. Neyse mapı düzenlemekdım kaydettim servere eke uygun hale nasıl getirecem?

Mesela shadowmap.raw, shadowmap.dds, minimap.dds bu dosyalar ve minimapı oluşturmadım. Bunlar oluşmadığından sanırım mapı da oyuna ek harita harita çalışmıyor. Bunları nasıl belirtcam yardımcı yetiştir var mı? [/ QUOTE]

ÖM'Den yazarsan yardımcı olurum :)

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri