kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BÜYÜKHOSTİNG SAHTEKARLIĞI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Propagandaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Propagandaa

Level 1
Üye
Konular
9
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 8 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
52
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkdaşlar ben 1 hafta önce büyük hostingden sunucu kiraladım kiralamadan önce iletişime geçtim anında cevap veriyolar gün içi teslim alıyodum 4 gün bekledim 4 gün muhattap olucak kimseyi bulamadım 10gb lık 120tlye paket aldım ve pakette mega files ücretsiz bana normal sorunlu files yükleyip teslim ettiler 5 gün önce logo mu yanlış yapmıssınız tekrar satın alsam grafik paketi ne zaman olur yazdım bu gece beyfendi dediler satın aldım hemen yazdım yarın yapsam olurmu dedi olur sıkıntı yok dedim 4 gün boyunca bugün teslim alırsınız yazıyolar dün gece dedimki bırakın yapmayın kalsın iptal ettiler sitedeki hesaba bakiyeyi geri yüklemiyolar başka bişey alıcam diyince cevap veriyolar bakiyeyi sorunca cevap yok benim aldığım pakette mega files ücretsiz gidip tekrar para yatıırdım 70tl mega files kurarmısınız dedim mobil ödeme yapmıssınız kuramayız dedim ödemeyi iptal edemrisiniz dedim malesef dediler GÖKAY ÇELİK midir nedir artık bunun altına yorum atsın konuşmalarımızın hepsi ekran görütnüsü duruyo
Ve full pack satın aldım full pack sorunlu açılmıyo diyolarki temiz metin2 yi yükleyip full packi içine atın millet 1.5gb metin2 tr yüklicek 1.5gb benim dosyayı yükleyip içine atıcak yok öyle bi dünya full packin amacı ne o zaman

Diyer konuyu cevapladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri