Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Forza Horizon 4 Ön İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

33a9e4f4-f93a-4d4f-907a-3ad53d745c0f.png

Merhaba arkadaşlar, kendimi bildim bileli Forza Horizon oyununa büyük bir ilgi duyar ve oynarım. Biliyorsunuz ki yakın zamanda Forza Horizon 4 oyunu çıkmış bulunuyor. Bu oyunun benim için en büyük özelliği ve avantajı oyunun Türkçe dil desteği vermesi. Forza Horizon 4, demosu kusursuz bir oyun olarak görünüyor!

dims.jpg

Forza Horizon 4, gözlerimizi kamaştıracak kadar güzel görünüyor

Oyun, grafiksel açıdan inanılmaz güzel görünüyor ve eminim ki elinizde daha iyi bir monitör olsa, bu oyun kat ve kat daha güzel görünür. Ayrıca oyunun açılışında 4 farklı mevsimde de yarış deneyimi yaşıyoruz ve her mevsimin ayrı ayrı güzel göründüğünü söylemem gerekiyor. Benim favori mevsimlerim ise kış ve yaz oldu.

forza_horizon_4_fighter_jet_1920.jpg

Bir video oyunu, bu kadar ilgi çekici nasıl olabilir ki?

Grafik ve performans gibi konuları kapatalım şimdi. Ana oyundan bahsedelim. Aslında bu video oyununa baktığınız zaman, Forza Horizon serisinden herhangi bir video oyununu rahatlıkla görebilirsiniz; temel aynı. Fakat bu kesinlikle kötü bir şey değil; güzel olan bir şeyi değiştirmenin bir anlamı yok. Güzel olan bir şeyi değiştirmek yerine, o güzellik daha da fazla süslenmeli ve Forza Horizon 4 da tam olarak bunu yapıyor.

Forza Horizon 4 oyununun herhangi bir şekilde başarısız olabileceğini düşünmüyorum, hatta ihtimal bile vermiyorum ve şu an bu oyunun çıkışını da ciddi anlamda merakla bekliyorum. Hatta planlarım arasında bu oyunun Ultimate Edition sürümünü satın almak da var. Aynısını size de öneriyorum. Eğer yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız ve Xbox One veya Windows 10 sahibi iseniz, üzerine bir de yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız, bu oyunu kesinlikle kaçırmayın. Hatta oyunun demosunu sizler de deneyebilirsiniz şu an. 25 GB civarı bir indirme gerekiyor ama kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Bu oyunun güncellemeleri ve haberleri hakkında sizler ile daha çok bilgi paylaşacağım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri