mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Turkmmo'ya özel modeller...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JashinSama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazıları büyük gelebilir, 3ds max projeleri var oradan kendinize göre ayarlayıp export edebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar;
Metin2 işlerini bırakıyorum elimdeki içerikleri paylaşayım dedim.
Ufak bir arşiv paylaşacağım kullanmasını bilene altın madeni :cool:
Uzatmaya gerek yok konuya geçelim.

İlk olarak arşivin içerisindeki klasörlerde neler var onları belirteyim.
Bu klasör içerisinde benim yaptığım çalışmalar bulunmakta. gr2 leri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ancak texture dosyalarının isimlerini değiştiremezsiniz yoksa oyun içerisinde beyaz gözükür zaten eğitim videolarımı izlediyseniz anlarsınız demek istediğimi.
texture dosyaları için yol:
herhangi bir epk,eix dosyası\ymir work\uch\textures\(texture dosyasının adı)
Ayrıca uch klasörü içerisinde effect adında bir klasör bulunmakta burada ise çeşitli oyunlardan söktüğüm texture dosyaları bulunmakta çok amaçlı kullanabilirsiniz parlama efekti yapabilirsiniz yada skilller için kullanabilirsiniz.Size kalmış
uch ne derseniz adımın baş harfleri :)
Bu klasörde ise internetten bulduğum metin2 ye uyarlanabilecek modeller bulunmakta, çeşitli oyunlardan.Nasıl metin2 ye uyarlarım derseniz https://forum.turkmmo.com/konu/3625131-metin2-gelistirme-dersleri-3d-modelleme/
tek tek klasörlenmiştir kılıç yay obje npc felan diye içerğini tam olarka hatırlamıyorum.
Bu klasörümüzde ise lolden söktüğüm kanatlar bulunmakta obj formatındalar yani direkt olarak metin2 ye ekleyemezsiniz piyasada birçok mde scripti bulunmakta onları kullanarak ekleyebilirsiniz yada direkt gr2 ye dönüştürüp kuşak olarak bile ekleyebilirisniz herhangi kemiğe bağlı değiller sadece söktüm o kadar, bildiğim kadarıyla herhangi bir kanat ekleme olayı bulunmamakta forumda bilenler bencillik yapmasın anlatsınlar. belki daha sonra sırf işinize çomak sokmak için ben anlatırım.
Bu klasörde uch klasörü içerisindeki gr2 lerin 3dsmax için projeleri bulunmakta yani benim yaptığım şekli beğenmezsiniz büyütmek yada küçültmek isterseniz felan diye ya da hatalar felan varsa diye üstte verdiğim eğitim videolarını izleyerek işin temelini anlayabilirsiniz...

Eee birçak resim koymazsak ayıp olur tabi :D

VDbJqV.png

j6o7kJ.png

fazla resim ekleyemiyorum o sebep ile resim linklerini buraya bırakıyorum...

Çok teşekkür ederim harika bir konu oldu

Katanın hançerlerini çıkartı versene :D
Merhaba arkadaşlar;
Metin2 işlerini bırakıyorum elimdeki içerikleri paylaşayım dedim.
Ufak bir arşiv paylaşacağım kullanmasını bilene altın madeni :cool:
Uzatmaya gerek yok konuya geçelim.

İlk olarak arşivin içerisindeki klasörlerde neler var onları belirteyim.
Bu klasör içerisinde benim yaptığım çalışmalar bulunmakta. gr2 leri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ancak texture dosyalarının isimlerini değiştiremezsiniz yoksa oyun içerisinde beyaz gözükür zaten eğitim videolarımı izlediyseniz anlarsınız demek istediğimi.
texture dosyaları için yol:
herhangi bir epk,eix dosyası\ymir work\uch\textures\(texture dosyasının adı)
Ayrıca uch klasörü içerisinde effect adında bir klasör bulunmakta burada ise çeşitli oyunlardan söktüğüm texture dosyaları bulunmakta çok amaçlı kullanabilirsiniz parlama efekti yapabilirsiniz yada skilller için kullanabilirsiniz.Size kalmış
uch ne derseniz adımın baş harfleri :)
Bu klasörde ise internetten bulduğum metin2 ye uyarlanabilecek modeller bulunmakta, çeşitli oyunlardan.Nasıl metin2 ye uyarlarım derseniz https://forum.turkmmo.com/konu/3625131-metin2-gelistirme-dersleri-3d-modelleme/
tek tek klasörlenmiştir kılıç yay obje npc felan diye içerğini tam olarka hatırlamıyorum.
Bu klasörümüzde ise lolden söktüğüm kanatlar bulunmakta obj formatındalar yani direkt olarak metin2 ye ekleyemezsiniz piyasada birçok mde scripti bulunmakta onları kullanarak ekleyebilirsiniz yada direkt gr2 ye dönüştürüp kuşak olarak bile ekleyebilirisniz herhangi kemiğe bağlı değiller sadece söktüm o kadar, bildiğim kadarıyla herhangi bir kanat ekleme olayı bulunmamakta forumda bilenler bencillik yapmasın anlatsınlar. belki daha sonra sırf işinize çomak sokmak için ben anlatırım.
Bu klasörde uch klasörü içerisindeki gr2 lerin 3dsmax için projeleri bulunmakta yani benim yaptığım şekli beğenmezsiniz büyütmek yada küçültmek isterseniz felan diye ya da hatalar felan varsa diye üstte verdiğim eğitim videolarını izleyerek işin temelini anlayabilirsiniz...

Eee birçak resim koymazsak ayıp olur tabi :D

VDbJqV.png

j6o7kJ.png

fazla resim ekleyemiyorum o sebep ile resim linklerini buraya bırakıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri