cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

PuttY Quests FUNCTİON Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xLpose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mysql query kodlarında sorun olabileceğini düşündüm farklı farklı forumdaki her yöntemi denedim hiçbir şey değişmedi.
Quest Linki : EP Market Sistemi

PuttY Hatası :
Kod:
root@host:/usr/game/share/locale/turkey/quest # ./qc ep_market.lua
QUEST : ep_market_sistemi
STATE : start
WHEN  : 20094.chat ("Ep Market")
WHEN  : 20094.chat ("GM: Sistem Durumu")
        with pc . is_gm ( )
WHEN  : 20094.chat ("GM: E▒ya Ekle")
        with pc . is_gm ( )
WHEN  : 20094.chat ("GM: EP Y▒kle")
        with pc . is_gm ( )
WHEN  : 20094.chat ("GM: E▒ya D▒zenle")
        with pc . is_gm ( )
FUNCTION esyaKoduKontrol(gelenEsyaKodu)
FUNCTION esyaAdetiKontrol(gelenEsyaAdeti)
FUNCTION esyaFiyatiKontrol(gelenEsyaFiyati)
FUNCTION yeniEfsunTipKontrol(gelen_tip)
FUNCTION yeniEfsunKontrol(gelen_efsun_degeri)
FUNCTION yeniTasKontrol(gelen_tas_degeri)
FUNCTION epYuklemeKontrol(gelen_karakter_adi)
FUNCTION epMiktariKontrol(gelen_yeni_ep)
FUNCTION efsunDegerSirasi(gelen_deger)
FUNCTION efsunTipi(gelen_tip)
FUNCTION yeniEfsunTipKontrol(gelen_tip)
FUNCTION yeniEfsunKontrol(gelen_efsun_degeri)
FUNCTION tasEklenebilsinMiK(gelen_tas_durumu)
FUNCTION tas(vnum)
FUNCTION efsun(vnum)
root@host:/usr/game/share/locale/turkey/quest #

Senin için internette ufak bir araştırma yaptım ve vardığım sonuç; questleri olması gereken klasörden farklı klasöre dumplamışsın bu yüzden okumuyor olabilir. Galiba quest_function diye bir klasör olması lazım öğrendiğim kadarıyla. Oraya okutup dener misin?

Edit:
Yakın zamanda filezilla yedeği aldıysan eğer geri yükleyip tekrar dumplamayı da deneyebilirsin.

Hocam öncelikle teşekkür ederim "./qc" çekerek questi okuturken bu hatayı alıyorum questi başlatıyor ama işlevsiz sadece object içinde 20094 numaralı klasördeki chat kısmını çalıştırıyor. "quest_function" bildiğim kadarıyla okutabilir bir dosya değil reboot ile kendini güncelliyor. questi doğru yere attığıma eminim diğer questler çalışıyor.

Senin için internette ufak bir araştırma yaptım ve vardığım sonuç; questleri olması gereken klasörden farklı klasöre dumplamışsın bu yüzden okumuyor olabilir. Galiba quest_function diye bir klasör olması lazım öğrendiğim kadarıyla. Oraya okutup dener misin?

Edit:
Yakın zamanda filezilla yedeği aldıysan eğer geri yükleyip tekrar dumplamayı da deneyebilirsin.

Hocam öncelikle teşekkür ederim "./qc" çekerek questi okuturken bu hatayı alıyorum questi başlatıyor ama işlevsiz sadece object içinde 20094 numaralı klasördeki chat kısmını çalıştırıyor. "quest_function" bildiğim kadarıyla okutabilir bir dosya değil reboot ile kendini güncelliyor. questi doğru yere attığıma eminim diğer questler çalışıyor.

Yedek aldıysan yedeği kur daha bilgili bir arkadaş geldiğinde tam detaylı sorun hakkında size yardımcı olsun. Maalesef bende bilgili sayılmam, sizin için internetten araştırıp edindiğim bilgiler bunlar. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri