OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

İş başa düştü.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 164

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1131663.jpg

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü`nün (GSGM) resmi internet sitesi "gsgm.org.tr"de yayınlanan kafile listelerinde, Atletizm Federasyonu Başkanı Terzi`nin ve Güreş Federasyonu Başkanvekili Ercan Yıldız`ın isimlerine "antrenör" olarak yer verildi. Atletizmde başkan Mehmet Terzi`nin yanı sıra antrenör olarak Muharrem Or da Singapur`a gidecek.

YILDIZ: "HEM ANTRENÖRLÜK HEM YÖNETİCİLİK YAPACAĞIM"

Güreş Federasyonu Başkan Vekili Ercan Yıldız, konuyla ilgili olarak AA Muhabirine yaptığı açıklamada, IOC`nin kontenjan sıkıntısı nedeniyle böyle bir durumun ortaya çıktığını belirterek, şunları söyledi:

"Benim harcamalarım IOC tarafından karşılanacak. Ben 9 Ağustos`ta Singapur`a gideceğim. Ancak
3 gün sonra 2 antrenörümüz de Singapur`da olacak. Bu antrenörlerimizin masrafları ise Türkiye Güreş Federasyonu tarafından karşılanacak. IOC`nin yaklaşık 1,5 ay önce isimleri istemesi nedeniyle benim ismim antrenör olarak yazıldı.

Bosna Hersek`teki Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası`ndan dönecek Elvan Mert ve İbrahim Yıldırım, 12 Ağustos`ta oyunlara katılacak ve antrenörlük görevini üstlenecek. Bu süre içinde oyunlara katılan 3 sporcumuza hem antrenörlük hem de idarecilik yapacağım."

Mehmet Terzi ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ben Singapur`a antrenör olarak değil, atletizmin kafile başkanı olarak gidiyorum. Bizim antrenörlerimiz var. Muharrem Or oyunlara katılan 6 atletimizin antrenörlüğünü üstlenecek."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri