- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ADI = Batuhan
YAŞ = 20
GM'LİK TECRÜBESİ = çocukluk oynum geçmişte sunucu kiralamışlıgım felan var ama profesyonel degilim ona göre yazın
ONLİNE SÜRESİ = 4-5 saat bilgisayar'da oyunda 13:00-18:00 çogunlukla geri kalan süre telefon'da ticket ve destek yardımcı oluyorum
ARADIGIM = saygı sevgi mutlu bir yönetim ekibi güzel vakit geçirmek ve iş yapmaya geldiginde cidi iş yapmak
İLETİŞİM = skype ( bmwbatuhan ) discord ( @[T.CAlBayrak]Barbaros/batuhan/20#6994 ) iletişim yerlerim bura mesaj atarak ulaşınız.
( mümkünse boş 2-3 günlük sunucular degilde kalıcı iş yapacagımız kişiler mesaj yazınız ).
ÖNEMLİ BİLGİ = [ REKLAMCI DEGİLİM YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ ]
YAŞ = 20
GM'LİK TECRÜBESİ = çocukluk oynum geçmişte sunucu kiralamışlıgım felan var ama profesyonel degilim ona göre yazın
ONLİNE SÜRESİ = 4-5 saat bilgisayar'da oyunda 13:00-18:00 çogunlukla geri kalan süre telefon'da ticket ve destek yardımcı oluyorum
ARADIGIM = saygı sevgi mutlu bir yönetim ekibi güzel vakit geçirmek ve iş yapmaya geldiginde cidi iş yapmak
İLETİŞİM = skype ( bmwbatuhan ) discord ( @[T.CAlBayrak]Barbaros/batuhan/20#6994 ) iletişim yerlerim bura mesaj atarak ulaşınız.
( mümkünse boş 2-3 günlük sunucular degilde kalıcı iş yapacagımız kişiler mesaj yazınız ).
ÖNEMLİ BİLGİ = [ REKLAMCI DEGİLİM YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ ]
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Güncel =
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...