noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++ & Lua]Mavi ejderha bugtan kurtulma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBURHANBEYx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Valla uçuruyor mark yapmıştı hoşuma gitti 5 dakkada yazdım birazdanda yatıcam :D

bn bi ara bununla ilgili bişey ypmıştım bineğin giderken geri tepmesi olayı gibi ejder bi noktada sabit kalıyo biyere çekmeye kalkarlarsa direk oraya geri gidiyodu duvarlara mesafede olunca karakterler sıkışmıyodu bu daha iyi olmuş en azından uğraştırmaz

bn bi ara bununla ilgili bişey ypmıştım bineğin giderken geri tepmesi olayı gibi ejder bi noktada sabit kalıyo biyere çekmeye kalkarlarsa direk oraya geri gidiyodu duvarlara mesafede olunca karakterler sıkışmıyodu bu daha iyi olmuş en azından uğraştırmaz
İnan onu bir serverde yap aşırı argolu cümle yersin insanları tatmin edemezsin herkesin kafa ayrı bir dünya :D. Bak ben serveri açarken 25 tane fonksiyon vardı hızlı menüde sırf adamlar ugramasın diye hersey ellerinin altında ama adam bana hızlı menü ne işe yarıyor demişti :D

İnan onu bir serverde yap aşırı argolu cümle yersin insanları tatmin edemezsin herkesin kafa ayrı bir dünya :D. Bak ben serveri açarken 25 tane fonksiyon vardı hızlı menüde sırf adamlar ugramasın diye hersey ellerinin altında ama adam bana hızlı menü ne işe yarıyor demişti :D

bn oyunu kendime göre dizayn ediyom vala bro hiç uğraşamam milletin tatavasıyla oynamasını bilen oynar bilmeyen söver ardından banı yer öle bilgisiz hanzolar çok oluyo.

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri