- Konular
- 167
- Online süresi
- 1h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 120
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar ;
www.metin2sunucubilisim.com bu arkadaşlar kampanya dahilinde 3 aylık bir paket aldım sipariş verir vermez 10 sn içinde aradı kardeşim biz şöyleyiz böyleyiz diye diye kendı firmalarını ballandırdı bende dedım heralde sanıyesinde arıyor ise guzel bir firma ilgili,
ne bilelim kitabın kapağı güzel içinin tırt olduğunu, kendi sitelerinden bile üyeliğimi sildiler, ben paranın derdinde değilim bu sahtekarların piyasada dolandıgına yanıyorum,
sunucu alacak arkadaşlar kesinlikle bu çöp firmadan bişey almayın ne verdiği tarih ve zamanda duruyor ustelik aradıgın zzaman 2-3 defa telefondan engellıyor paşamlı felan konuşmalar tehdit etmeler yok senin sunucu su güne aldım o zaman kurucam vericem ws gibi şaçma sapan cocuklaar lugatlarla konusuyorlar.
KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.
şimdi girsek sitelerine bu ödeme bildirimi bile yoktur silmişlerdir.

www.metin2sunucubilisim.com bu arkadaşlar kampanya dahilinde 3 aylık bir paket aldım sipariş verir vermez 10 sn içinde aradı kardeşim biz şöyleyiz böyleyiz diye diye kendı firmalarını ballandırdı bende dedım heralde sanıyesinde arıyor ise guzel bir firma ilgili,
ne bilelim kitabın kapağı güzel içinin tırt olduğunu, kendi sitelerinden bile üyeliğimi sildiler, ben paranın derdinde değilim bu sahtekarların piyasada dolandıgına yanıyorum,
sunucu alacak arkadaşlar kesinlikle bu çöp firmadan bişey almayın ne verdiği tarih ve zamanda duruyor ustelik aradıgın zzaman 2-3 defa telefondan engellıyor paşamlı felan konuşmalar tehdit etmeler yok senin sunucu su güne aldım o zaman kurucam vericem ws gibi şaçma sapan cocuklaar lugatlarla konusuyorlar.
KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.
şimdi girsek sitelerine bu ödeme bildirimi bile yoktur silmişlerdir.

- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Konu onaylandı.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 12h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 315
- DevLira
- 0
Bu velet benimde paramı aldı haram olsun hala dolandırma devam ediyor öteki tarafta yatcak yeri yok bu insanın.