Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamlar Arkadaşlar metin2 duo da ıp ban yedim karakterime girerken veyatta baska bi chara girerken
Sen ne yaptın böyle bu bilgisayar engellendi
yazısı cıkıyor ıp ban kaldırıla bilirmi ?
Sen ne yaptın böyle bu bilgisayar engellendi
yazısı cıkıyor ıp ban kaldırıla bilirmi ?
hdd serial changer indir değişitr sonra girerken donanım bilgisi doğrulanmadı hatası alcaksın ozamanda bilgisayardaki kulnaıcı adını değiştir girer unutma donanım bilgisi hatasından sonra bilgisayar kulanıcı adını değiştirceksin veya yeni bi kulanıcı açıcaksın @Wyvernn bu dedim şeyin konusunu açıp paylaşabilirseniz çok yararlı olur iris panel kulanan serverlerde ban böyle kalkıyor format atmadan benim pek bi zamanım yok yoksa bende açarım konusunu da işte zamanım yok siz açarsanız iyi ve faydalı olur
hdd serial changer indir değişitr sonra girerken donanım bilgisi doğrulanmadı hatası alcaksın ozamanda bilgisayardaki kulnaıcı adını değiştir girer unutma donanım bilgisi hatasından sonra bilgisayar kulanıcı adını değiştirceksin veya yeni bi kulanıcı açıcaksın @Wyvernn bu dedim şeyin konusunu açıp paylaşabilirseniz çok yararlı olur iris panel kulanan serverlerde ban böyle kalkıyor format atmadan benim pek bi zamanım yok yoksa bende açarım konusunu da işte zamanım yok siz açarsanız iyi ve faydalı olur
Vakit olursa niye olmasın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)