Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Severime Aldığım Oto Pack , kurulumu için benden Wep hostin istiyolar Normal mi ?
Çalıştığın bilişim firması amatör bi firma olmalı veya meslekte yeniler galiba saçma sapan işler işte
Mesele bu anlatmak istediği şey otopatch dosyalarını atacağın dosya adresini senin site adresin yapacaklar kısacası şu panelin kurulu olduğu yere birde patcher ekleyecekler yaklaşık olarak 30 ila 300 mb arasında değişiklik gösteren bi işlem senin hosting bunun için senden paneli istiyorlarsa gerçekten gereksizler çünkü sitene giriş çok ağır olacaktır ayrıca senin sunucu 3 aylık fiyatı 80 TL verim bekleme o firmadan
Önceden bi konu açıp nasıl yol izleyebilirim diye sorsaydın keşeke soru cevap bölümüne
İYİ FORUMLAR
Mesele bu anlatmak istediği şey otopatch dosyalarını atacağın dosya adresini senin site adresin yapacaklar kısacası şu panelin kurulu olduğu yere birde patcher ekleyecekler yaklaşık olarak 30 ila 300 mb arasında değişiklik gösteren bi işlem senin hosting bunun için senden paneli istiyorlarsa gerçekten gereksizler çünkü sitene giriş çok ağır olacaktır ayrıca senin sunucu 3 aylık fiyatı 80 TL verim bekleme o firmadan

Önceden bi konu açıp nasıl yol izleyebilirim diye sorsaydın keşeke soru cevap bölümüne
İYİ FORUMLAR

Turkmmodan cüretsiz bi filesi kullıyorlarmış fark ettimÇalıştığın bilişim firması amatör bi firma olmalı veya meslekte yeniler galiba saçma sapan işler işte
İYİ FORUMLAR![]()
kadlırdım komple kendim kurdu mkafam rahat şimd ioto pack falan kuramkta sıkıntı yaşıyorum 01 de açılı şyapmam lazım 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)