noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Mob Siyah Görünme Sorunu [FİX]

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu baltalamak gibi olmasın bu sorunla daha önce karşılaşmıştım. Bu sorun büyük olan moblarda oluyor ben bu sorunu mob protolarını değişerek çözmüştüm. Ama değişmek istemeyen arkadaşlar için faydalı olucaktır teşekkürler.
Merhaba,

Sorun yaşadığım mobların tüm texturelerini ve bağlantılı olabileceği tüm packleri sıfırladım. Düzgün çalışan filesten aldım vs ama o kadar uğraşıma rağmen düzelmemişti bunu belirtmeyi unuttum. Sonrasında yaptığım tüm başka pack dosyalarını geri alıp bu yöntemi uyguladım ve düzeldi.

Merhaba,

Sorun yaşadığım mobların tüm texturelerini ve bağlantılı olabileceği tüm packleri sıfırladım. Düzgün çalışan filesten aldım vs ama o kadar uğraşıma rağmen düzelmemişti bunu belirtmeyi unuttum. Sonrasında yaptığım tüm başka pack dosyalarını geri alıp bu yöntemi uyguladım ve düzeldi.
Navicattaki mob proto ve locale_Tr deki mob protoyu temiz bir tanesiyle değişirsen sorun ortadan kalkıyor müsait olduğumda o mob protolar hala bende mevcut atarım.

Navicattaki mob proto ve locale_Tr deki mob protoyu temiz bir tanesiyle değişirsen sorun ortadan kalkıyor müsait olduğumda o mob protolar hala bende mevcut atarım.

Temiz mob_protoları atınca muhtemelen mobprotoda yapılan tüm değişikliklerde gidecektir. Böyle bir duruma gerek kalmadan söylediğim yöntemle halledilebiliyor. Teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri