- Konular
- 38
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 20h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 406
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,Konuyu baltalamak gibi olmasın bu sorunla daha önce karşılaşmıştım. Bu sorun büyük olan moblarda oluyor ben bu sorunu mob protolarını değişerek çözmüştüm. Ama değişmek istemeyen arkadaşlar için faydalı olucaktır teşekkürler.
Sorun yaşadığım mobların tüm texturelerini ve bağlantılı olabileceği tüm packleri sıfırladım. Düzgün çalışan filesten aldım vs ama o kadar uğraşıma rağmen düzelmemişti bunu belirtmeyi unuttum. Sonrasında yaptığım tüm başka pack dosyalarını geri alıp bu yöntemi uyguladım ve düzeldi.
- Konular
- 38
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 20h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 406
- DevLira
- 0
Teşekkürler![]()
Teşekkürler
Teşekkür ederim

- Konular
- 94
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
Navicattaki mob proto ve locale_Tr deki mob protoyu temiz bir tanesiyle değişirsen sorun ortadan kalkıyor müsait olduğumda o mob protolar hala bende mevcut atarım.Merhaba,
Sorun yaşadığım mobların tüm texturelerini ve bağlantılı olabileceği tüm packleri sıfırladım. Düzgün çalışan filesten aldım vs ama o kadar uğraşıma rağmen düzelmemişti bunu belirtmeyi unuttum. Sonrasında yaptığım tüm başka pack dosyalarını geri alıp bu yöntemi uyguladım ve düzeldi.
- Konular
- 38
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 20h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 406
- DevLira
- 0
Navicattaki mob proto ve locale_Tr deki mob protoyu temiz bir tanesiyle değişirsen sorun ortadan kalkıyor müsait olduğumda o mob protolar hala bende mevcut atarım.
Temiz mob_protoları atınca muhtemelen mobprotoda yapılan tüm değişikliklerde gidecektir. Böyle bir duruma gerek kalmadan söylediğim yöntemle halledilebiliyor. Teşekkür ederim.