- Konular
- 79
- Online süresi
- 1h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 123
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız :Emir
Soyadınız :ZEYBEKOĞLU
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer :ÖZELDEN BELİRTİLİCEK
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :5 Yılı Aşkın Bir süredir METİN2 oynuyorum 2 Kere Server Açtım Tutulduğundan Dolayı Kapamama Gerek Kalmadı
DİPNOT: (MADDİ ZORLUKLARDAN DOLAYI KAPATTIM)
Günlük Online Süreniz :4-6 Saat Arası İşlerim Olduğunda Önem Sırasına Göre Halledirim. YARIM İŞ ASLA SEVMEM.
Özellikleriniz :Putty,Fillezilla,Navicat Gibi Programlarda Professiyonel Demiyelimde Uzmanım Denilebilir.
REKLAMcılığa gelirsek... Ben Reklamcılıkda Yaptım Sorun Hem TEKNİK UZMAN HEM REKLAMCI Desek Yeridir Benim için.
GM Olacağım Server için ise Banner Olsun Logo vs. gibi şeylerde yapabilirim PhotoShop Yeteneğim vardır
Son Birşey Daha BENİM İÇİN CİDDİLİK VE DİSİPLİN ESASTIR.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :ÖZEL MESAJDAN ULAŞABİLİRSİN
Diğer / Ek : ARKADAŞLAR LÜTFEN SUNUCU ALMIŞ ARKADAŞLAR ÖZELDEN ULAŞSINLAR ''DAHA SONRA AÇICAZ'' VEYA ''EKİP TOPLADIKTAN SONRA'' GİBİ ŞEYLER DUYMAK İSTEMİYOR VE GÖRMEK İSTEMİYORUM
Adınız :Emir
Soyadınız :ZEYBEKOĞLU
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer :ÖZELDEN BELİRTİLİCEK
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :5 Yılı Aşkın Bir süredir METİN2 oynuyorum 2 Kere Server Açtım Tutulduğundan Dolayı Kapamama Gerek Kalmadı
DİPNOT: (MADDİ ZORLUKLARDAN DOLAYI KAPATTIM)Günlük Online Süreniz :4-6 Saat Arası İşlerim Olduğunda Önem Sırasına Göre Halledirim. YARIM İŞ ASLA SEVMEM.
Özellikleriniz :Putty,Fillezilla,Navicat Gibi Programlarda Professiyonel Demiyelimde Uzmanım Denilebilir.
REKLAMcılığa gelirsek... Ben Reklamcılıkda Yaptım Sorun Hem TEKNİK UZMAN HEM REKLAMCI Desek Yeridir Benim için.
GM Olacağım Server için ise Banner Olsun Logo vs. gibi şeylerde yapabilirim PhotoShop Yeteneğim vardır
Son Birşey Daha BENİM İÇİN CİDDİLİK VE DİSİPLİN ESASTIR.İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :ÖZEL MESAJDAN ULAŞABİLİRSİN
Diğer / Ek : ARKADAŞLAR LÜTFEN SUNUCU ALMIŞ ARKADAŞLAR ÖZELDEN ULAŞSINLAR ''DAHA SONRA AÇICAZ'' VEYA ''EKİP TOPLADIKTAN SONRA'' GİBİ ŞEYLER DUYMAK İSTEMİYOR VE GÖRMEK İSTEMİYORUM
Son düzenleme:
- Konular
- 79
- Online süresi
- 1h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı