Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

auth kontrol kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bvural41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
and

Rica ;)

Sunucu auth kontrol yapmaz ve bu sayede daha hızlı açılır.

Hızlı açılır ama dışardan çatır çatır paket gönderebilirler hele sequence yoksa. Wom2 2014 yılında kaldırmış bu şifreleme sistemini dayandığı birşey vardır elbet ama ben kaldırmanızı önermem açıkçası. Artı olarak buffer hataları verecektir yüksek oyuncuda.

Hızlı açılır ama dışardan çatır çatır paket gönderebilirler hele sequence yoksa. Wom2 2014 yılında kaldırmış bu şifreleme sistemini dayandığı birşey vardır elbet ama ben kaldırmanızı önermem açıkçası. Artı olarak buffer hataları verecektir yüksek oyuncuda.

ben sadece yol gösterdim ister yaparlar ister yapmazlar adamların bi bildiği varda bunu yapmıslar

ben sadece yol gösterdim ister yaparlar ister yapmazlar adamların bi bildiği varda bunu yapmıslar

YMIR kaynak kodu geliştirirken genelde tersine mühendislik kullandığı için sistem olmayan kaynak kodunda buffer dışında pek sıkıntı yaşatmaz. Ama eğer gidip forumdan bulup bulup bi ton sistem eklediyseniz sıkıntı yaşatabilir. Bunu ilk paylaşan martysama idi epvp de konu durumundaki yorumları okuyup bilgi edinebilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri