Teşekkürler
and
Tesekkurler
Rica

Paylaşım için teşekkürler hocam. Tam olarak ne gibi bir faydası oluyor acaba ?
Sunucu auth kontrol yapmaz ve bu sayede daha hızlı açılır.
Bu auth kontrolü değil maalesef. YMIR'in 2089 game sürümünden sonra getirdiği paket şifreleme sistemi.
aynen
and
Rica
Sunucu auth kontrol yapmaz ve bu sayede daha hızlı açılır.
Hızlı açılır ama dışardan çatır çatır paket gönderebilirler hele sequence yoksa. Wom2 2014 yılında kaldırmış bu şifreleme sistemini dayandığı birşey vardır elbet ama ben kaldırmanızı önermem açıkçası. Artı olarak buffer hataları verecektir yüksek oyuncuda.
Hızlı açılır ama dışardan çatır çatır paket gönderebilirler hele sequence yoksa. Wom2 2014 yılında kaldırmış bu şifreleme sistemini dayandığı birşey vardır elbet ama ben kaldırmanızı önermem açıkçası. Artı olarak buffer hataları verecektir yüksek oyuncuda.
ben sadece yol gösterdim ister yaparlar ister yapmazlar adamların bi bildiği varda bunu yapmıslar
ben sadece yol gösterdim ister yaparlar ister yapmazlar adamların bi bildiği varda bunu yapmıslar
YMIR kaynak kodu geliştirirken genelde tersine mühendislik kullandığı için sistem olmayan kaynak kodunda buffer dışında pek sıkıntı yaşatmaz. Ama eğer gidip forumdan bulup bulup bi ton sistem eklediyseniz sıkıntı yaşatabilir. Bunu ilk paylaşan martysama idi epvp de konu durumundaki yorumları okuyup bilgi edinebilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)