emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

55-105 mi yoksa 55 - 120 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan simple16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 423

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar yakın tarihte bir server kuracağım sizlere fikir danışma amaçlı bu konuyu açıyorum.

55-105 yapı için
Skiller g başlangıc
Kuşak-Simya-Kemer yok.
İç beta dönüşümlü
Levelli Pet (Olmayabilir)

55-120 yapı için
Kuşak-Simya - Kemer aktif
Levelli Pet aktif
Kısacası bu yapı için güncel tüm sistem ve mapler aktif halde olucak

Kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. İYİ FORUMLAR...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yakın tarihte bir server kuracağım sizlere fikir danışma amaçlı bu konuyu açıyorum.

55-105 yapı için
Skiller g başlangıc
Kuşak-Simya-Kemer yok.
İç beta dönüşümlü
Levelli Pet (Olmayabilir)

55-120 yapı için
Kuşak-Simya - Kemer aktif
Levelli Pet aktif
Kısacası bu yapı için güncel tüm sistem ve mapler aktif halde olucak

Kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. İYİ FORUMLAR...

Bana kalırsa 55-120 sunucuya yönelmelisin. Yani bana tam anlamıyla kalırsa 1-120 derim ama bu senin kararın tabii saygı duymak gerekiyor. Ama 55-105 sunucuda bir kitle edinemez ve maks 1 ay online'yi elinde tutabilirsin. 55-120 sunucuda yeni sistemler ekleyip oyunu geliştirmeye yönelik bir amaç güdersen daha keyifli ve daha çok oyunculu bir sunucun olmuş olur. :)

yeni sistemler ekleyip oyunu geliştirmeye yönelik bir amaç güdersen daha keyifli ve daha çok oyunculu bir sunucun olmuş olur. :)

yeni sistemler sadece 120 serverlara eklenmiyor filesin durumuna bağlı olarak istersen 1-55 servera git kemer vb. sistemleri koy rahatlıkla kaldırabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri