TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Piyasa'da neden 55-105 server yok?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n3ujx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 248

n3ujx

twitch.tv/n3ujx
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
38
Çözüm
1
Online süresi
1d 20h
Reaksiyon Skoru
89
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
1,522
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vallahi aylardır adam gibi sağlam server yok sürekli wslik, 1-105 ve 1-120 level gerçekten bıktım!

Sanırım kisa soluklu oluşu en buyük etken birde bu tip serverler daha cok ws'lik gorunümde olduklarından olabilir. Ws'lik serverlerde kıstas bellidir ekipmanı tamamla ve devamlı savaş,savaş sanırım bir müddet sonra oyuncuyu bıktırıyor,kendi adıma söylemeliyim ki ben hic boyle serverleri oynamiyorum. Farm serverler 1-105,1-120,55-250 gibi uzun soluklu oyuncu kasmaya,ekipman yükseltmeye ve zamana dayalı oyun seceneği olması oyuncuyu daha çok oynamaya itiyor gibi geliyor bana,bunun yanı sıra serveri açan kişininde bu konuda ne kadar maharetli olduğu da oyuncu icin önem taşımalı bence fakat nedense bizim metin2 oyuncu kültürümüzde bu çokca göz ardı edilmekte. Sonuç itibarı ile kısa lwl aralığı olan farm'dan ziyade ws unsuru iceren serverler bence bu yuzden tutulmuyor ve acilmiyor diye düşünüyorum.

ersamt2 daha iyi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri