- Konular
- 38
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1,522
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Vallahi aylardır adam gibi sağlam server yok sürekli wslik, 1-105 ve 1-120 level gerçekten bıktım!
- Konular
- 8
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 2h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 686
- DevLira
- 0
Sanırım kisa soluklu oluşu en buyük etken birde bu tip serverler daha cok ws'lik gorunümde olduklarından olabilir. Ws'lik serverlerde kıstas bellidir ekipmanı tamamla ve devamlı savaş,savaş sanırım bir müddet sonra oyuncuyu bıktırıyor,kendi adıma söylemeliyim ki ben hic boyle serverleri oynamiyorum. Farm serverler 1-105,1-120,55-250 gibi uzun soluklu oyuncu kasmaya,ekipman yükseltmeye ve zamana dayalı oyun seceneği olması oyuncuyu daha çok oynamaya itiyor gibi geliyor bana,bunun yanı sıra serveri açan kişininde bu konuda ne kadar maharetli olduğu da oyuncu icin önem taşımalı bence fakat nedense bizim metin2 oyuncu kültürümüzde bu çokca göz ardı edilmekte. Sonuç itibarı ile kısa lwl aralığı olan farm'dan ziyade ws unsuru iceren serverler bence bu yuzden tutulmuyor ve acilmiyor diye düşünüyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)