HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Sunucu sağlayıcımın verdiği Autopacher pack dosyalarını kendi sitelerinden kontrol ettiği için değiştirme yapamıyorum. Bu soruna çözüm olarak bana source dosyalarını verdiler ben de yeni exe dosyası oluşturup ardından yeni bir autopacher yapacaktım. Lakin yeni bir exe built ettiğimde görseldeki LOG hatasını alıyorum. root içindeki bahsedilen python dosyalarındaki ilgili satırları kontrol ettim hiçbir hata bulamadım. system.py içerisinde 110. satıra kadar aşağıdan yukarıya doğru hep birbirini çağıran fonksiyonlarda hata var. En son ulaştığı yer ise exec fonksiyonu, lakin bu zaten dilin kendi fonksiyonu ne gibi bir hata olabilir anlamıyorum. Yine diğer fileslardan system.py açtım karşılaştırma yaptım her satırı aynı bir değişiklik yok. Built ettiğim source dosyasında bir header'da eksiklik mi var diye düşünmeye başladım. Yardımcı olabilir misiniz?
Kod:
old_import = __import__
def _process_result(code, fqname):
# did get_code() return an actual module? (rather than a code object)
is_module = isinstance(code, _ModuleType)
# use the returned module, or create a new one to exec code into
if is_module:
module = code
else:
module = imp.new_module(fqname)
# insert additional values into the module (before executing the code)
#module.__dict__.update(values)
# the module is almost ready... make it visible
sys.modules[fqname] = module
# execute the code within the module's namespace
if not is_module:
exec code in module.__dict__
# fetch from sys.modules instead of returning module directly.
# also make module's __name__ agree with fqname, in case
# the "exec code in module.__dict__" played games on us.
module = sys.modules[fqname]
module.__name__ = fqname
return module
module_do = lambda x:None
110. satır ==> exec code in module.__dict__