mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Client built ettikten sonra LOG hatası alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BecauseOf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nlqA2R.jpg

Merhaba,
Sunucu sağlayıcımın verdiği Autopacher pack dosyalarını kendi sitelerinden kontrol ettiği için değiştirme yapamıyorum. Bu soruna çözüm olarak bana source dosyalarını verdiler ben de yeni exe dosyası oluşturup ardından yeni bir autopacher yapacaktım. Lakin yeni bir exe built ettiğimde görseldeki LOG hatasını alıyorum. root içindeki bahsedilen python dosyalarındaki ilgili satırları kontrol ettim hiçbir hata bulamadım. system.py içerisinde 110. satıra kadar aşağıdan yukarıya doğru hep birbirini çağıran fonksiyonlarda hata var. En son ulaştığı yer ise exec fonksiyonu, lakin bu zaten dilin kendi fonksiyonu ne gibi bir hata olabilir anlamıyorum. Yine diğer fileslardan system.py açtım karşılaştırma yaptım her satırı aynı bir değişiklik yok. Built ettiğim source dosyasında bir header'da eksiklik mi var diye düşünmeye başladım. Yardımcı olabilir misiniz?

Kod:
old_import = __import__
def _process_result(code, fqname):
    # did get_code() return an actual module? (rather than a code object)
    is_module = isinstance(code, _ModuleType)

# use the returned module, or create a new one to exec code into
    if is_module:
        module = code
    else:
        module = imp.new_module(fqname)

# insert additional values into the module (before executing the code)
    #module.__dict__.update(values)

# the module is almost ready... make it visible
    sys.modules[fqname] = module

# execute the code within the module's namespace
    if not is_module:
        exec code in module.__dict__

# fetch from sys.modules instead of returning module directly.
    # also make module's __name__ agree with fqname, in case
    # the "exec code in module.__dict__" played games on us.
    module = sys.modules[fqname]
    module.__name__ = fqname
    return module

module_do = lambda x:None

110. satır ==> exec code in module.__dict__

Çözüm
Benimde benzer bir sorunum var. Servis sağlayıcının filesiyle ilgili.bende senin gibi herhangi bir değişiklik yapmadım ancak locale game hatası alıyorum. Servis sağlayıcı ile görüştün mü?
Umrunda bile değil bunu alana kadar canım çıktı. 2 aydır paramı yemekten başka bir iş yapmıyorlar.

Sorunu bu konudaki https://funky-emu.net/topic/20740-c-informations-sur-les-entités/ sistemi ekleyerek çözdüm lakin bu sefer de başka sistem hata verdi(petskill). Yani bana bildiğin eski source'u vermişler, şimdi son hali ise bu source'dan built edilen exe ile çalışmıyor. Ben öyle anladım durumu.
Benimde benzer bir sorunum var. Servis sağlayıcının filesiyle ilgili.bende senin gibi herhangi bir değişiklik yapmadım ancak locale game hatası alıyorum. Servis sağlayıcı ile görüştün mü?

Umrunda bile değil bunu alana kadar canım çıktı. 2 aydır paramı yemekten başka bir iş yapmıyorlar.

Sorunu bu konudaki https://funky-emu.net/topic/20740-c-informations-sur-les-entités/ sistemi ekleyerek çözdüm lakin bu sefer de başka sistem hata verdi(petskill). Yani bana bildiğin eski source'u vermişler, şimdi son hali ise bu source'dan built edilen exe ile çalışmıyor. Ben öyle anladım durumu.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri