InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[YARDIM] OFFLİNE SHOP EKLEMEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wenom4545

Level 2
Üye
Konular
8
Çözüm
2
Online süresi
2h 21m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 23 Gün
Başarım Puanı
78
MmoLira
90
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BİR FİLESE OFFLİNE SHOP EKLEMEK NASIL OLUYOR DİPTEN UCA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI ÇOĞU YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM.
ÖZELLİKLE BENİM GİBİ BU İŞLERİN TEMELİNİ BİLMEYEN ARKADAŞLARA ÖRNEK OLACAK HOCALARIMDAN DETAYLI BİR YAZI DİZİSİ YADA VİDEO OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

BİR FİLESE OFFLİNE SHOP EKLEMEK NASIL OLUYOR DİPTEN UCA YARDIMCI OLABİLECEK BİRİ VARMI ÇOĞU YERDE ARAŞTIRDIM BULAMADIM.
ÖZELLİKLE BENİM GİBİ BU İŞLERİN TEMELİNİ BİLMEYEN ARKADAŞLARA ÖRNEK OLACAK HOCALARIMDAN DETAYLI BİR YAZI DİZİSİ YADA VİDEO OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Sadece kopyala yapıştır mantığıyla eklersen build hatalarını vs. çözemezsin biraz tecrübe gerektiriyor anlatımına göre eklersiniz işte

Sadece kopyala yapıştır mantığıyla eklersen build hatalarını vs. çözemezsin biraz tecrübe gerektiriyor anlatımına göre eklersiniz işte

evet yardımın için teşekkürler usta

Anlatım a göre uygun yerlere uygun bi şekilde eklerseniz halledebilirsiniz, Hata alamazmısınız alırsınız tabi o zamanda bu bölüme konu açarsınız hata ile beraber

Anlatım a göre uygun yerlere uygun bi şekilde eklerseniz halledebilirsiniz, Hata alamazmısınız alırsınız tabi o zamanda bu bölüme konu açarsınız hata ile beraber

TEŞEKÜRLER TAŞIMA İŞLEMİ İÇİN VE YMNLENDİRMENİZ İÇİN.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri