Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yok hocam, irispanelle birlikte artemis virüsü de geliyor mcafee Truva atı olarak algılıyor kendisini. Büyük ihtimal harddisk ban atılıyor çünkü format, mac adresi, ıp adresi değiştirmek bir çözüm olmadı. Bilgisayarımda bu kadar yetki sahibi olmaları da saçma geldi bir pvp server için@dedektif2626 çözüme ulaştın mı ?
Zaten hdd ban atılıyor, eskiden mac değiştirip geliyorlardı. Bunun önüne geçmek için demek ki sana direkt hdd atmışlar.Yok hocam, irispanelle birlikte artemis virüsü de geliyor mcafee Truva atı olarak algılıyor kendisini. Büyük ihtimal harddisk ban atılıyor çünkü format, mac adresi, ıp adresi değiştirmek bir çözüm olmadı. Bilgisayarımda bu kadar yetki sahibi olmaları da saçma geldi bir pvp server için
kardeşim lalakerle nerden akrabalık varSendLogin3 Error
bunu client sourcede aratıp azcık beynini kullansan yardım istemeye gerek kalmicak![]()

Hortlatmış gibi olucam ama bu sorun için yardımcı olabilecek var mı? mac-hwid ne bulursam değiştirdim ama pc banı açılmıyor
hocam yardımcı olabilirmisiniz acabaÇözüm için özelden mesaj attım. Bakabilirsin. @dedektif2626
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)