YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Event Takvimi Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tıslayanpiton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 186
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

anlatımdakileri yapın zaten olacaktır. problem çıkarsa yardımcı olurum. okey kart sistemiyle bağlantısı yok sistemin
Event icon çekmesi için bir komut yok o yüzden demiştim

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiInventory.py, line 748)

böyle bi syserr veriyo bilen varmı çözümü tab ayarları sorunsuz o satırdaki

Konu için teşekkürler.
Sistemi ekledim fakat oyun içi sys olmamasına rağmen icon gelmiyor oyun içi çünkü questi görmüyor questi neden görmediğine ait fikri olan varmı ? notarget loginde v.s sorunsuz ama görmüyor görüyomu diye bakmak için game.pyde servercommandbuild kısmında AkiraGameSys kapattm fakat sys yok,görse sys verirdi questte sorunmu var ?

Konu için teşekkürler.
Sistemi ekledim fakat oyun içi sys olmamasına rağmen icon gelmiyor oyun içi çünkü questi görmüyor questi neden görmediğine ait fikri olan varmı ? notarget loginde v.s sorunsuz ama görmüyor görüyomu diye bakmak için game.pyde servercommandbuild kısmında AkiraGameSys kapattm fakat sys yok,görse sys verirdi questte sorunmu var ?

Sistem sorunsuz icon event başlatınca geliyor..

ama bendede otomatik eventleri başlatmıyor yani otomatik başlamasını istiyorum ama başlatmıyor anlam veremedim bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

event iconu gözükmüyor quessten event başlat diyorum yine gelmiyor nasıl gözükcek bu icon

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri