mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Event Takvimi Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tıslayanpiton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 186
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu şimdimi söylenir :) o gün paylaştığım gün sorsaydın keşke event sistemiyle uğraşmıyorum şuan. Fix diye verdiysem uygula şimdi bakamam zaten yada şöyle yapabilirsin sistemi olduğu gibi ekle bu fixler olmadan bakalım ne hatasıyla karşı karşıya kalacaksın ordan anlarsın zaten

Yorumumu düzenledim hocam teşekkür ederim :)

Ha sen hangi dosyaya ekleneceğini soruyomuşsun :D iyide onu herkes bilir ki :) azcık kafasını çalıştıran bulur onu :)

Dostum ben bulamadım sordum cevap alamadım daha sonra buldum bilmeyip yeni ögrenenlerde var herkez bilir diye konuya eklememek olmaz üstüne root/ui.py ye eklenecek kodlar diye yazman çok zamanını almaz :)

Dostum ben bulamadım sordum cevap alamadım daha sonra buldum bilmeyip yeni ögrenenlerde var herkez bilir diye konuya eklememek olmaz üstüne root/ui.py ye eklenecek kodlar diye yazman çok zamanını almaz :)
Allahallah :D yazmamışmıyım :) inanılır gibi değil vallaha normalde yazardım kafa karışıklığı görüyorsun :P konuya eklerim birazdan için rahat
olsun ;)

ui.pyye eksik kodları ekledigim halde

Kod:
1031 10:06:30157 ::
uiakiraevent.py(line:83) __LoadWindow
ui.py(line:3279) GetChild

AkiraEventDialog.LoadDialog.BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'BlackBoard'

1031 10:06:30157 :: ============================================================================================================
1031 10:06:30157 :: Abort!!!!

syserrini alıyorum bi bakarmısınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri