Merhaba Arkadaşlar...
Her zamanki gibi filesimle uğraşırken bir syserr aldım ve bu syserrın nerden kaynaklandığını bulmak için srcde aramalara başladım.
Aldığım Syserr ;
Neyse Sourcede dolanırken farkettimki sonradan takılabilecek exp yüzüğü vs bilgelik iksiri falan bunları yani tam olarak bir karakter en fazla 100 ayarlamış. Bunu ayarlayan Ymir maksimum % 100 ayarlamış. Bu yüzdeyi aşınca üsteki syserr gibi bir syserr veriyor, aslında bu syserr zararsız bir syserr sadece oyuncunun değeri aştığını gösterip uyarıyor fakat;
Pvpler için %100 çok az bir deneyim oranı olduğunu düşünüyorum ve onu artırmanızı öneririm kendinize göre düzenleyin işte.
NOT : Anlamaynlar için arkadaşlar bende mesela 71154 bilgelik iksiri mevcut bunu kullanınca karakterimi %150 exp veriyor bu sınırlama %10 olduğundan o karakter her oyuna girmede falan üsteki syserr gibi syserr basıyor zararsız bir syserr sadece belli ediyor fakat bu bir ymir sınırı nasıl zamanında srclerde ymir lisansı vs vardı bunuda onun gibi düşünebilirsiniz düzenlemek size kalmış.
Her zamanki gibi filesimle uğraşırken bir syserr aldım ve bu syserrın nerden kaynaklandığını bulmak için srcde aramalara başladım.
Aldığım Syserr ;
Kod:
SYSERR: Sep 10 22:48:05.686103 :: PointChange: MALL_BONUS exceeded over 100!! point type: 116 name: [DEV]mD amount 150
Neyse Sourcede dolanırken farkettimki sonradan takılabilecek exp yüzüğü vs bilgelik iksiri falan bunları yani tam olarak bir karakter en fazla 100 ayarlamış. Bunu ayarlayan Ymir maksimum % 100 ayarlamış. Bu yüzdeyi aşınca üsteki syserr gibi bir syserr veriyor, aslında bu syserr zararsız bir syserr sadece oyuncunun değeri aştığını gösterip uyarıyor fakat;
Pvpler için %100 çok az bir deneyim oranı olduğunu düşünüyorum ve onu artırmanızı öneririm kendinize göre düzenleyin işte.
NOT : Anlamaynlar için arkadaşlar bende mesela 71154 bilgelik iksiri mevcut bunu kullanınca karakterimi %150 exp veriyor bu sınırlama %10 olduğundan o karakter her oyuna girmede falan üsteki syserr gibi syserr basıyor zararsız bir syserr sadece belli ediyor fakat bu bir ymir sınırı nasıl zamanında srclerde ymir lisansı vs vardı bunuda onun gibi düşünebilirsiniz düzenlemek size kalmış.
C++:
//service.h aç ekle
#define ENABLE_YMIR_EXP_BONUS_EDIT
C++:
//Char.cpp aç
case POINT_MELEE_MAGIC_ATT_BONUS_PER: //arat
if (GetPoint(type) + amount > 100) //tekrar arat
//değiştir
#ifdef ENABLE_YMIR_EXP_BONUS_EDIT
if (GetPoint(type) + amount > 200)
{
sys_err("MALL_BONUS exceeded over 200!! point type: %d name: %s amount %d", type, GetName(), amount);
amount = 200 - GetPoint(type);
}
#else
if (GetPoint(type) + amount > 100)
{
sys_err("MALL_BONUS exceeded over 100!! point type: %d name: %s amount %d", type, GetName(), amount);
amount = 100 - GetPoint(type);
}
#endif
C++:
// tekrar char.cpp den devam ediyoruz
case POINT_POTION_BONUS: //arat
if (GetPoint(type) + amount > 100) //altında bul arat
//böyle değiştir
#ifdef ENABLE_YMIR_EXP_BONUS_EDIT
if (GetPoint(type) + amount > 200)
{
sys_err("BONUS exceeded over 200!! point type: %d name: %s amount %d", type, GetName(), amount);
amount = 200 - GetPoint(type);
}
#else
if (GetPoint(type) + amount > 100)
{
sys_err("BONUS exceeded over 100!! point type: %d name: %s amount %d", type, GetName(), amount);
amount = 100 - GetPoint(type);
}
#endif
Son düzenleme:
teşekkür ederim karşim
Teşekkürler
iyi kullanımlar beyler.Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)