bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nasıl yani sitede resimlerde mevcuttu ?

O sistemler mevcut fakat pyden deaktif durumda sadece sıralama sistemleri için bu bahsi geçen konu o sistemleri ekledim sonrasında düzeltecektim oyun açmıyacağım belli olunca düzeltmekten vazgeçip pyden deaktif konumuna getirdim isterseniz game.py den f6 ve f7 komutlarındaki deaktifliği kaldırıp sistemleri aktif edebilirsiniz

O sistemler mevcut fakat pyden deaktif durumda sadece sıralama sistemleri için bu bahsi geçen konu o sistemleri ekledim sonrasında düzeltecektim oyun açmıyacağım belli olunca düzeltmekten vazgeçip pyden deaktif konumuna getirdim isterseniz game.py den f6 ve f7 komutlarındaki deaktifliği kaldırıp sistemleri aktif edebilirsiniz
Sadece F6 tuşunu bulabildim hocam. Açtım ama özellikleri çalışmıyor :D arama falan onları nasıl açıcam ? konuları atar mısınız

hocam uğraştım Mysql Şifre değiştirmeye çalıştım fakat nedense yapamadım. Mevcut MySQL şifresini söyleyebilir misiniz?

hocam uğraştım Mysql Şifre değiştirmeye çalıştım fakat nedense yapamadım. Mevcut MySQL şifresini söyleyebilir misiniz?
Not txt içinde yazıyor olmalı

Sadece F6 tuşunu bulabildim hocam. Açtım ama özellikleri çalışmıyor :D arama falan onları nasıl açıcam ? konuları atar mısınız
Forumda boos sıralama sistemi diye oradaki game.py deki tuş eklentilerini yao çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri