HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
keşke bu şekilde yazdığınız kelimeleri okurken dikkat etseniz. zira ben kıytırık korumalardan değil, kıytırık korumasız sunuculardan bahsediyordum.Örneğin piyasada yeni açılmış veya bilenen sunucularda (YouMt2 ,Aeldra2 , AntiMetin2 , LovaMt2) bulabildim ben genel olarak denediğim çoğu sunucuda buluyor zaten, sunucuda kıytırık korumadan kastınız ne hangi korumalardan bahsediyorsunuz
ilaveten bahsi geçen programın "Venus1,Venus2,SaltanatMt2,WsMt2" gibi sunucularda bizzat tarafımca denendiği ve çalışmadığını beyan eder görevinizde aynen bu şekilde başarılar dilerim.
Teşekkürler daha fazla anlaşılmak istiyorsanız lütfen noktalama işaretleri kullanınkeşke bu şekilde yazdığınız kelimeleri okurken dikkat etseniz. zira ben kıytırık korumalardan değil, kıytırık korumasız sunuculardan bahsediyordum.
ilaveten bahsi geçen programın "Venus1,Venus2,SaltanatMt2,WsMt2" gibi sunucularda bizzat tarafımca denendiği ve çalışmadığını beyan eder görevinizde aynen bu şekilde başarılar dilerim.
Kıytırık, korumasız sunucular
Kıytırık korumasız, sunucular
Kıytırık korumasız sunucular
Bu 3 kelime grubu da farkli anlamlara gelmektedir.
Virgül herhangi bir sözcüğün, kendisinden sonra gelen sözcüğü belirtmediğini, onun tamlayanı olmadığını göstererek anlam karışıklığını gidermek için kullanılır:
Örnek: Hasan’ın, otomobilini park yerinden alması gerekir.
Küçük, ağaçta sallanıyordu.
ağzınıza sağlık hocam, üni sınavına girecek öğrencilere başarılarTeşekkürler daha fazla anlaşılmak istiyorsanız lütfen noktalama işaretleri kullanın
Virgül herhangi bir sözcüğün, kendisinden sonra gelen sözcüğü belirtmediğini, onun tamlayanı olmadığını göstererek anlam karışıklığını gidermek için kullanılır:
Karşımdaki insanın algı kapasitesini ölçebilecek bir kabiliyetim bulunmadığı için pek dikkat etmedim fakat bundan sonra ederimTeşekkürler daha fazla anlaşılmak istiyorsanız lütfen noktalama işaretleri kullanın
Orada kullandığım cümleyi 100 kişiye okutsanız 99u doğru anlar ama gel gör ki oradaki 1 istisna da sizmişsiniz
bana kopyala yapıştır noktalama işareti dersi vereceğinize cümlede anlam ve paragraf bilginizi pekiştirmenizi tavsiye ederimŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)