Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selam arkadaslar !
Aranizda bana Shop Offline Ve Bir oyuncuyla degistirme flan Won'lari da ekleyemek istiyorum
Bende EP ve Won sistemi var ama Shop Offline yada Degisimde yok bunlar..
' Bana birak ben senin için eklerim ' diyen varsa elbette karsiligina birsey gorurler..
Simdiden sagol !
Aranizda bana Shop Offline Ve Bir oyuncuyla degistirme flan Won'lari da ekleyemek istiyorum
Bende EP ve Won sistemi var ama Shop Offline yada Degisimde yok bunlar..
' Bana birak ben senin için eklerim ' diyen varsa elbette karsiligina birsey gorurler..
Simdiden sagol !
Kardes ne yazdığın gerçekten hiç anlaşılmıyor konuya hakimim won - offline shop ama error verdim beynimi yaktın

xD !
umut sistemleri paylasildi bu forum da Won ve Ep sistemi ekledim sonra çevrimdışı pazarı eklemek istedim ama hatalar falan verdi yardim istiyorum bide takas yaparken Won / Ep falan yok
Kusura bakmayin Belçikadan yaziyorum.. ^^'
umut sistemleri paylasildi bu forum da Won ve Ep sistemi ekledim sonra çevrimdışı pazarı eklemek istedim ama hatalar falan verdi yardim istiyorum bide takas yaparken Won / Ep falan yok
Kusura bakmayin Belçikadan yaziyorum.. ^^'
Takas derken ticaret olmalı

Estağfurullah ne kusuru
ticarette Won / Ep zaten olmaz yani Won olabilir fakat EP site üzerinden transfer edilebilecek bi durum
Oflline shop Great mi Kenn mi hangisini ekledin ?
Aldığın hatanın ScreenShot Görüntüsünü atarsan daha iyi yardımcı olablirim..

Estağfurullah ne kusuru

ticarette Won / Ep zaten olmaz yani Won olabilir fakat EP site üzerinden transfer edilebilecek bi durum
Oflline shop Great mi Kenn mi hangisini ekledin ?
Aldığın hatanın ScreenShot Görüntüsünü atarsan daha iyi yardımcı olablirim..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)