Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar Metin2 filesimin root packını kapatamıyorum fox pack arıyorum çalışan veya packımı kapatmama yardım edicek biri varmı lütfen yardım edin
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kişinin sorunu halen çözümlenmemiş , ayrıca konu eski değil. Konu hortlatma felan yok , beni izleyeceğine forumdaki sorunları izlesen ve raporlasan foruma daha iyi katkı sağlarsın.8. Ayın Konularını Hortlatıyosun Farkındamısın ?
Konuya Bakıp Yorum Atarsan Sevinirim Stax Skypeden Eklemesini İstemiş . Büyük ihtimal Konu Çözülmüş . Sağdece Konuyu Açan Arkadaşlarımızın Çözüldü Bildirimi ve Çözüm için Gerekli Bilgileri Paylaşmaması Sebebi Yüzünden Çözüme Ulaşmış Konular Cevaplanmış Gözükmüyor . Bir Diğer Açıdan Güncel Konuları Dikkatle Takip Ediyorum . Geçmiş veya Takip Edilip Güncel Tutulmayan konulara float atma isteğiniz yüzüden eski belkide çözümlenmiş konular üste çıkıyor. buda epey dikaktimi çekiyor Çok MmoLira Kasmak İstiyorsanız bi Sorun seçip arkaşda beraber çözüm odaklı çalışırsanız sizede karşıdaki arkadaşada kazandırmış olur forumada katkı etmiş olursunuz Kolay Gelsin.Kişinin sorunu halen çözümlenmemiş , ayrıca konu eski değil. Konu hortlatma felan yok , beni izleyeceğine forumdaki sorunları izlesen ve raporlasan foruma daha iyi katkı sağlarsın.

Bölüm hakkında maalesef hiç bilgim yok , sadece sorunu olan arkadaşlarımıza sorunları çözümlenmesi için temennide bulunuyorum.Konuya Bakıp Yorum Atarsan Sevinirim StarX Skypeden Eklemesini İstemiş . Büyük ihtimal Konu Çözülmüş . Sağdece Konuyu Açan Arkadaşlarımızın Çözüldü Bildirimi ve Çözüm için Gerekli Bilgileri Paylaşmaması Sebebi Yüzünden Çözüme Ulaşmış Konular Cevaplanmış Gözükmüyor . Bir Diğer Açıdan Güncel Konuları Dikkatle Takip Ediyorum . Geçmiş veya Takip Edilip Güncel Tutulmayan konulara float atma isteğiniz yüzüden eski belkide çözümlenmiş konular üste çıkıyor. buda epey dikaktimi çekiyor Çok MmoLira Kasmak İstiyorsanız bi Sorun seçip arkaşda beraber çözüm odaklı çalışırsanız sizede karşıdaki arkadaşada kazandırmış olur forumada katkı etmiş olursunuz Kolay Gelsin.![]()

Neyse Kolay GelsinBölüm hakkında maalesef hiç bilgim yok , sadece sorunu olan arkadaşlarımıza sorunları çözümlenmesi için temennide bulunuyorum.![]()

Teşekkür ederim sanada , uyarını dikkate alacağım.Neyse Kolay Gelsin![]()