C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2Hizmet Altyapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bugları fixli olan pek çok files yok, Yani diğerlerini pek çok denemedim şuan kullandığım alt yapı'da bu eklentisiz olunca hangi sistemler sorunlu sorunsuz bilebilirsin :)
BİLMİYORUM ya yaptıklarım boşa gider diye korkuyorum marty v4 src var o da toplama gibi .d yok pack bundan falan

Bunlar sadece sysser ler bi de 8 9 tanr fix var defineli arkadaş yapti. .d sorun o değil çocuk 2 gündür files ile uğraşıyor boşa gitti .p
Kod:
0902 17:09:23446 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20406] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/scholar_beige_m/scholar_beige_m.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0902 17:09:23446 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20406] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc2/scholar_beige_m/scholar_beige_m.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0902 17:09:23447 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20406] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster/scholar_beige_m/scholar_beige_m.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0902 17:09:23447 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20406] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/scholar_beige_m/scholar_beige_m.msm] ERROR. Will Find Another Path.
0902 17:09:23447 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[20406] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/guild/scholar_beige_m/scholar_beige_m.msm] ERROR
0902 17:09:23447 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 20406
0902 17:09:23447 :: CPythonCharacterManager::CreateInstance VID[13450] Race[20406]
0902 17:09:27967 :: Unknown packet header: 141, last: 17 19

MSMFile hatası vermeyen files bulamazsın, bu hatada önemsizdir npclistte ekli olan kodun msm dosyası okunamadı demiş, Unknow packet ise eklediğiniz sistemin packet kodu filesdeki başka bir packetle çakışmış. Ayrıca herşeyi fixledim demedim, aklıma gelen herşeyi dedim arada birkaç şey atlamış olmam mümkün bu sorun değildir bu denli toparlanmış temiz bir altyapı bulduğun için müteşekkir olacağına söylediğin sözler üzücü :) neyse iyi forumlar.

MSMFile hatası vermeyen files bulamazsın, bu hatada önemsizdir npclistte ekli olan kodun msm dosyası okunamadı demiş, Unknow packet ise eklediğiniz sistemin packet kodu filesdeki başka bir packetle çakışmış. Ayrıca herşeyi fixledim demedim, aklıma gelen herşeyi dedim arada birkaç şey atlamış olmam mümkün bu sorun değildir bu denli toparlanmış temiz bir altyapı bulduğun için müteşekkir olacağına söylediğin sözler üzücü :) neyse iyi forumlar.
Kusura bakmayın hocam ve yanlış anlamayın ben piyasa buglar fixli sandım C++ bölümündeki sabit olanlar. Haklisiniz bu arada benim hatam piyasada ki buglar fixli oran arıyordum konuyu tam okumamisim. Birde şey değil arkadaş sistem eklemeye başlamıştı o yüzden hatalarla karşılaşınca biraz sert çıkistim.
Zaten filesi ilk görüşte demedim bunlar eklediklerim:
Kod:
#define ENABLE_HP_SP_ABSORBE_FIX
#define ENABLE_HP_SP_STEAL_FIX
#define ENABLE_BLOCK_SKILL_OXEVENT
#define ENABLE_AYNI_ANDA_2_KISI_ITEM_ALMA_FIX
#define ENABLE_LEVEL_ATLAYINCA_ANINDA_YENILEME_FIX
#define ENABLE_KILL_MOUNT_BUG_FIX
#define ENABLE_BUYULU_METAL_FIX
#define ENABLE_STONE_BUG_FIX
Bi de şu adı sorunsuz olan şaman sistemi var onu da ekledim eksk dosya yüzünden kaldırıp normal bufflari ekledim
Başarısız olan;
Başarılı olan:

Kusura bakmayın hocam ve yanlış anlamayın ben piyasa buglar fixli sandım C++ bölümündeki sabit olanlar. Haklisiniz bu arada benim hatam piyasada ki buglar fixli oran arıyordum konuyu tam okumamisim. Birde şey değil arkadaş sistem eklemeye başlamıştı o yüzden hatalarla karşılaşınca biraz sert çıkistim.
Zaten filesi ilk görüşte demedim bunlar eklediklerim:
Kod:
#define ENABLE_HP_SP_ABSORBE_FIX
#define ENABLE_HP_SP_STEAL_FIX
#define ENABLE_BLOCK_SKILL_OXEVENT
#define ENABLE_AYNI_ANDA_2_KISI_ITEM_ALMA_FIX
#define ENABLE_LEVEL_ATLAYINCA_ANINDA_YENILEME_FIX
#define ENABLE_KILL_MOUNT_BUG_FIX
#define ENABLE_BUYULU_METAL_FIX
#define ENABLE_STONE_BUG_FIX
Bi de şu adı sorunsuz olan şaman sistemi var onu da ekledim eksk dosya yüzünden kaldırıp normal bufflari ekledim
Başarısız olan;
Başarılı olan:
Eklerken hata yapmış olabilirsiniz, ekleyenler mevcut o sistemi çünkü
Bulduğunuz hata eksik olursa paylaşın konu altından konuya ekleyeyim faydalansınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri