- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 1
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba arkadaşlar.
Direk konuya giricem Metin2 pvp server kurucağım. Açık konuşayım ben değil param konuşucak param var benimle çalışıcak bana yardımcı olucak birilerini arıyorum bu konularda Fransız’ım açıkcası. Nasıl yardımcı olacaksınız nasıl kurucağım nasıl düzelteceğim ve nasıl işliyicek.
Reklam konusunu ben halledeceğim bütün paralı sitelere reklam vereceğim o konuda sorun olmasın bana sadece bi server kurulduğunda hatasız bir oyun istiyorum hatasız bi ekip istiyorum bu konuda kendine güvenen varsa mail den ulaşabilir. Bu 1-2 kişi ile değil 10 kişilik bir ekip kuracağım 10 kişiye kadar profesyonel olan kendine güvenen varsa mail atarak iletişime geçsin ekip olup tanışıp konuştuktan sonra isterse bugün veya yarın kurup direk reklam vereceğim.
Özet geçiyim; nasıl bi server olucak, ne yapsam yarar, nasıl işliyicek, yapmamız gereken neler.
Mail adresim; serkansznby@gmail.com
Direk konuya giricem Metin2 pvp server kurucağım. Açık konuşayım ben değil param konuşucak param var benimle çalışıcak bana yardımcı olucak birilerini arıyorum bu konularda Fransız’ım açıkcası. Nasıl yardımcı olacaksınız nasıl kurucağım nasıl düzelteceğim ve nasıl işliyicek.
Reklam konusunu ben halledeceğim bütün paralı sitelere reklam vereceğim o konuda sorun olmasın bana sadece bi server kurulduğunda hatasız bir oyun istiyorum hatasız bi ekip istiyorum bu konuda kendine güvenen varsa mail den ulaşabilir. Bu 1-2 kişi ile değil 10 kişilik bir ekip kuracağım 10 kişiye kadar profesyonel olan kendine güvenen varsa mail atarak iletişime geçsin ekip olup tanışıp konuştuktan sonra isterse bugün veya yarın kurup direk reklam vereceğim.
Özet geçiyim; nasıl bi server olucak, ne yapsam yarar, nasıl işliyicek, yapmamız gereken neler.
- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
Skype iletiniz.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Skyptan ulaşamıyorumda Whatsapp varmı kardeşim ?
- Konular
- 32
- Online süresi
- 1m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 138
- DevLira
- 0
whatsaptan konsabılırız 2 kısıyız deneyımlı 25 yaslarımız gereken her bılgıye sahıbız
- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
Herkese merhaba arkadaşlar.
24 saat içerisinde konunuzu aşağıdaki linkte bulunan konudaki şablona göre düzenleyiniz.
https://forum.turkmmo.com/konu/588610-ornek-konu-konu-acmadan-once-okuyunuz/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)