- Konular
- 57
- Online süresi
- 109s
- Reaksiyon Skoru
- 222
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 117
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 1,418
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba, @xAsasinato navicat id; reven_db şifre; 54251aa
ticaret packetten kaynaklı bir packet eksik client sourceye girin packet_exchange olması lazım aratın büyük ihtimal "DWORD dwLevel;" eksiktir, mobilim kontrol edemiyorum konuya eklersin.
ticaret packetten kaynaklı bir packet eksik client sourceye girin packet_exchange olması lazım aratın büyük ihtimal "DWORD dwLevel;" eksiktir, mobilim kontrol edemiyorum konuya eklersin.
- Konular
- 1,224
- Reaksiyon Skoru
- 1,273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 280
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 353
- DevLira
- -21
Krdş leş gibi fls yapmşsn ahgeakopldşmdsögmşeasMerhaba, @xAsasinato navicat id; reven_db şifre; 54251aa
- Konular
- 2,052
- Online süresi
- 6ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- Başarım Puanı
- 392
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler,
Emeğe saygısı olmayan insanlara diycek laf yoktur çalıp çırparak kendileri yapmış gibi gösteren bilgisiz yoksunlar bilgi sahibi olduklarını düşünürler fakat bilgi edinememiş bilgisizlerdir üstünde durma insanlar 15 yaşında olup bilgili olduklarını sanırlar 2 3 kodlama ile maalesef insanlıklarından nasıp almamış çocuklar daha büyüdükce anlarlar abisi diyip geçicen
Emeğe saygısı olmayan insanlara diycek laf yoktur çalıp çırparak kendileri yapmış gibi gösteren bilgisiz yoksunlar bilgi sahibi olduklarını düşünürler fakat bilgi edinememiş bilgisizlerdir üstünde durma insanlar 15 yaşında olup bilgili olduklarını sanırlar 2 3 kodlama ile maalesef insanlıklarından nasıp almamış çocuklar daha büyüdükce anlarlar abisi diyip geçicen
- Konular
- 335
- Online süresi
- 1ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 205
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
Merhaba, @xAsasinato navicat id; reven_db şifre; 54251aa
altyapı marty v4 mü
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)