Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Reven] Advanced Server Files 1-105 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba, @xAsasinato navicat id; reven_db şifre; 54251aa
ticaret packetten kaynaklı bir packet eksik client sourceye girin packet_exchange olması lazım aratın büyük ihtimal "DWORD dwLevel;" eksiktir, mobilim kontrol edemiyorum konuya eklersin.

ticaret packetten kaynaklı bir packet eksik client sourceye girin packet_exchange olması lazım aratın büyük ihtimal "DWORD dwLevel;" eksiktir, mobilim kontrol edemiyorum konuya eklersin.
Krdş leş gibi fls yapmşsn ahgeakopldşmdsögmşeas

Paylaşım için teşekkürler,

Emeğe saygısı olmayan insanlara diycek laf yoktur çalıp çırparak kendileri yapmış gibi gösteren bilgisiz yoksunlar bilgi sahibi olduklarını düşünürler fakat bilgi edinememiş bilgisizlerdir üstünde durma insanlar 15 yaşında olup bilgili olduklarını sanırlar 2 3 kodlama ile maalesef insanlıklarından nasıp almamış çocuklar daha büyüdükce anlarlar abisi diyip geçicen

altyapı marty v4 mü

Ellerine Sağlık. Herhangi Bir Bug Vs Varmı? Bildirirseniz. Ona göre fixleme veya düzenleme yapalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri