shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Reven] Advanced Server Files 1-105 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İçinde SRC dosyası var mı?

Merhabalar eternexus ile root.eix i açmaya çalışıyorum. Syserr şu hatayı veriyor.
SYSERR: Sep 20 12:23:02 :: src\io.cpp: Impossible to open 'C:\Users\barisakar\EterNexus\root.eix' (mode 'rb')!

ePack32 ile açmayı dene, ayrıca root.eix de serverinfo.py'yi düzenleyeceksen rmk1.epk yi notepad ile aç ordaki ipyi düzenle zaten seni oraya yönlendirecek.

Merhabalar eternexus ile root.eix i açmaya çalışıyorum. Syserr şu hatayı veriyor.
SYSERR: Sep 20 12:23:02 :: src\io.cpp: Impossible to open 'C:\Users\barisakar\EterNexus\root.eix' (mode 'rb')!

Not defteri ile açmayı dene hocam .epk dosyaları pack açıcılar ile açılmaz zaten yanında .eix olması lazım ancak öyle açılabilir.

hocam rmk1.epk açılmıyor eternexus ile ıp yi oradn düzenliyceğiz galiba root server infoda öyle yazıyor

Not defteri ile açmayı dene hocam .epk dosyaları pack açıcılar ile açılmaz zaten yanında .eix olması lazım ancak öyle açılabilir.
hocam kanaxka0 bana skypeden bi ulaşabilirmisiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri